Elicopterul SMURD de la Jibou, solicitat să preia răniți în explozia de la Carei

Elicopterul SMURD de la Jibou a fost solicitat în sprijin de ISU Satu Mare, pentru a ajuta la salvarea victimelor incendiului produs în această dimineață într-un bloc de locuințe din Carei.

Potrivit Inspectoratului General de Aviație al M.A.I., echipajul elicopterului SMURD a reușit stabilizarea și preluarea unei femei în stare gravă, cu arsuri de gradul II și III pe aproximativ 80 la sută din suprafața corporală. Femeia a fost transportată de urgență, pe calea aerului, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea, pentru a beneficia de asistența medicală necesară. În această dimineață, o explozie puternică a avut loc într-un bloc de locuințe din Carei, deflagrația fiind urmată de un incendiu. Potrivit autorităților, cel puțin 11 persoane au fost rănite.

Foto: I.G.A

2 Thoughts to “Elicopterul SMURD de la Jibou, solicitat să preia răniți în explozia de la Carei”

  1. […] Elicopterul SMURD de la Jibou a fost solicitat în sprijin de ISU Satu Mare, pentru a ajuta la salvarea victimelor incendiului produs în această dimineață într-un bloc de locuințe din Carei. Potrivit Inspectoratului General de Aviație al M.A.I., echipajul elicopterului SMURD a reușit stabilizarea și preluarea unei femei în stare gravă, cu arsuri de gradul II și III pe aproximativ 80 la sută din suprafața corporală. Femeia a fost transportată de urgență, pe calea aerului, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea, pentru a beneficia de asistența medicală necesară.  » Mai multe detalii […]

  2. Anonim

    Mult va puteti lauda ma, parca ar fi a vost elicopteru ala

Leave a Comment