Elena Udrea – la redeschiderea staţiunii Băile Boghiş

Băile Boghiş, una din puţinele staţiuni balneoclimaterice din judeţul Sălaj, şi-a redeschis oficial porţile joi, 7 august. La inaugurare, alături de zeci de invitaţi şi turişti, a fost prezentă şi Elena Udrea care, alături de cunoscutul om de afaceri din judeţ – Lia Stanca, este coproprietarul staţiunii.

După cum a explicat Elena Udrea, investiţia pentru modernizarea staţiunii a fost de aproximativ un milion de euro, iar în prezent turiştii care ajung la Boghiş pentru relaxare şi recuperare, au acces la patru bazine moderne, din care unul pentru copii, dotate cu diferite efecte: fântâni de apă, hidromasaj, tobogane, inclusiv figurine gonflabile plutitoare, concepute special pentru cei mici. Condiţiile de cazare sunt moderne, de patru stele şi, potrivit Elenei Udrea, investiţiile vor continua cu modernizarea bazinul din interior şi a spaţiilor de cazare în cursul anului viitor. Fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, crede în miracolul apei termale de la Boghiş şi a ţinut să precizeze acest lucru în prezenţa tuturor invitaţilor. „M-a convins că este bună pentru că mi-a tratat o durere de genunchi”.
Staţiunea Băile Boghiş a intrat în proprietatea Liei Stanca în anul 2006, iar de la finalul anului 2013, Elena Udrea a devenit partener de afaceri, acţionar – 50 la sută din acţiuni. „Am venit, am văzut şi am crezut. De aceea, alături de partenera mea Lia Stanca, am investit în această staţiune”, a adăugat Udrea.
La deschiderea oficială a Băilor Boghiş au fost prezenţi, alături de cei doi proprietari Lia Stanca şi Elena Udrea, reprezentanţi ai instituţiilor publice în mare parte oameni de dreapta: Caludiu Bîrsan – noul viceprimar al Zalăului, reprezentanţi ai PDL – inclusiv europarlamentarul Daniel Buda, Luminiţa Nemeş – inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Sălaj, primarul oraşului Şimleu Silvaniei – Septimiu Ţurcaş, primarul comunei Boghiş – Marina Ida Magdolna, oameni de afaceri din judeţ şi, nu în ultimul rând, câteva zeci de turişti aflaţi la relaxare în staţiune.

Apa termală de la Boghiş – medicament

Ministerul Sănătăţii Publice prin Institutul Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneoclimatologie recunoaşte calităţile deosebite ale apei termale din staţiunea Băile Boghiş, pentru tratarea următoarelor afecţiuni: reumatisme degenerative cronice – spondiloză cervicală, dorsală şi lombară; artroze şi poliatroze; reumatismale abarticulare – tendomioze; periartrită scapulohumerală; neurologice periferice – pareze uşoare şi sechele minore după poliomelită; post traumatice – redori articulare post traumatice, stări după operaţii pe muschi, articulaţii şi oase, stări dupa entorse, luxaţii şi fracturi; ginecologice – insuficienţă ovariană, cervicite cronice, boli de nutriţie şi metabolism, dar şi boli dermatologice.

6 Thoughts to “Elena Udrea – la redeschiderea staţiunii Băile Boghiş”

 1. Anonim

  Business is business, dar „scump, scump, dincolo era mai ieftin!”

 2. Anonim

  Toate bune si frumoase dar cine incalzeste apa?
  Un om inteligent ar fi inceput un nou foraj.Pe langa faptul ca apa este destul de rece 45 de grade la izvor si debitul este foarte redus.

 3. sebastian.com

  Da Lenuțo,hernia de disc este contagioasă,dar nu se tratează la Boghiș ci în Austria…dacă n-ai știut.Apoi,izul acesta de campanie electorală nu mă încălzește !

 4. Salajean

  Vrem si Apa termala in acele bazine, nu doar apa rece de la teava..Am fost la strand de curand dar apa cica termala e mai rece ca inainte de renovari…Hei, Udrea, mai lasa-ne si ceva apa termala fierbinte in acele bazine ca nesatula de bani esti, ca doar ai si triplat preturile…Esti SEXY, am vrea sa te vedem laplaja ,langa noi, in bikini…..

 5. andrei

  Daca a fost cineva recent, ar fi bine daca ne-ar putea spune si noua ce impresia si-a facut despre noul strand, si daca apa din bazine este sau nu calda (cam câte grade ar avea apa)

 6. ardelean ioanadrian

  Conditii precare; apa ametita se simte combinatia cu rece, ventilatie cand si cand sa nu se consume curent; wc urile put la fel, dupa ce vii pe aici ramai cu un gust amar, nu ti mai vine sa vii!Bani sa curga la d na udrea dar conditii ca in ungaria nu vor fi in veci:S au construit ghetourile, blocurile gata facute au ramas tot asa.Spalare de bani, furturi stil d na udrea!!!

Leave a Comment