Doi sălăjeni, drogaţi la volan

Doi sălăjeni s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi în trafic, la volanul autoturismelor, sub influenţa substanţelor psihoactive. După cum au explicat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, în cursul serii de ieri, în jurul orei 21, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe drumul din localitatea Panic. La volanul maşinii a fost identificat un bărbat de 39 de ani din Zalău care, la testarea cu aparatul DrugTest a evidenţiat prezenţa unor substanţe psihoactive.

Tânăr de 19 ani, drogat la volan pe o stradă din Zalău

Câteva ore mai târziu, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău au identificat, în trafic, un autoturism care circula pe strada Ioan Nechita, condus de un tânăr, de 19 ani din Jibou. Întrucât şoferul avea un comportament suspect, poliţiştii au solicitat sprijinul colegilor de la Biroul Rutier, în vederea testării cu aparatul DrugTest. La testare s-a evidenţiat prezenţa mai multor substanţe psihoactive. “În ambele cazuri, conducătorii auto au fost conduşi la spital pentru recoltare de probe biologice, în vederea determinării cantităţii de substanţe psihoactive din organism şi tipul acestora”, au precizat reprezentanţii IPJ Sălaj.

foto cu caracter informativ

One Thought to “Doi sălăjeni, drogaţi la volan”

  1. […] Doi sălăjeni s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi în trafic, la volanul autoturismelor, sub influenţa substanţelor  » Citeste mai mult […]

Leave a Comment