De la polițiști: felicitări, flori și recomandări preventive pentru femeile aflate în trafic

Astăzi – 8 Martie cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier și polițiștii Biroului Rutier – Poliția Municipiului Zalău din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au fost prezenți în trafic în municipiul Zalău și pe drumurile naționale din județ, pentru a oferi felicitări și flori care aveau atașate mesaje preventive scurte, dar de impact, doamnelor şi domnişoarelor participante la trafic, marcând astfel, simbolic, Ziua Internaţională a Femeii.

La primele ore ale dimineții, în municipiul Zalău, doamnele și domnișoarele prezente în trafic, în calitate de conducător auto sau de pasager, au fost întâmpinate de polițiștii rutieri cu flori și cu un călduros ,,La mulți ani!”, gestul polițiștilor sălăjeni aducându-le tuturor zâmbetul pe buze și speranța în suflet.

Acțiunile polițiștilor sălăjeni au avut loc și în Șimleu Silvaniei, Jibou, alături de reprezentanții Automobil Clubul Român și Șărmășag unde, începând cu ora 10, doamnele și domnișoarele aflate în trafic au fost așteptate cu flori.

 

 

One Thought to “De la polițiști: felicitări, flori și recomandări preventive pentru femeile aflate în trafic”

  1. […] Astăzi – 8 Martie cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier și polițiștii Citeste mai mult […]

Leave a Comment