Cum va arăta Declarația pe propria răspundere pentru orașele carantinate

Conform Proiectului de Hotărâre al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sălaj, în orașele Zalău, Jibou și Cehu Silvaniei persoanele vor prezenta autorităților competente un document din care să rezulte calitatea de elev, legitimație de serviciu valabilă, adeverință de salariat eliberată de angajator sau alt document care să ateste activitatea profesională. Pentru deplasarea din alte motive decât profesionale vor prezenta o declarație din care să rezulte motivul justificat al deplasării. Iată modelul de declarație:

Declaratie proprie raspundere

30 Thoughts to “Cum va arăta Declarația pe propria răspundere pentru orașele carantinate”

 1. Anonim

  Platim pentru incompetenta celor care ne conduc. Sa mai aveti tupeul sa ne chemati la vot, nenorocitilor! Sa va bata Dumnezeu asa dupa cum meritati! Noi, cei care am.respectat cu sfintenie toate masurile si ne sufocam zi de zi cu masca pe fata, cu asta platim corectitudinea noastra? Tragem si noi pentru ca voi sunteti incompetenti si aveti doar un singur tel, cel politic? Inclusiv „salajenii” de la Bucuresti, ca de acolo izvoraste toata otrava! Nemernicilor!

  1. Elena

   Tu esti fie beteag, fie un PSDist natang, da’ si parsiv ca toti nemernicii comunisti!

  2. Anonim

   Leprele pesediste toata vara au urlat ca nu este COVID, ca nu ne trebuie masca si acum au tupeul sa urle ca hienele ca autoritatile sunt de vina. Ce sa faca autoritatile mai, handicapatilor? Pandemia de COVID e in toata lumea si in multe tari mai avansate ca noi situatia este mult mai grava. Pesedistii doar incearca sa profite electoral ca niste ipocriti ce sunt, pe seama situatiei la care ei au mare parte din vina. In ultimii 8 ani PSD a condus Romania mai bine de 6 ani. PSD a lasat spitalele si DSP-urile in situatia in care sunt acum si tot pesedistii urlau toata vara ca nu e nevoie de masuri de protectie. Pe 6 decembrie le vom da o mare M…E intre ochi.

  3. Anonim

   Aveți perfecta dreptate!Ce a făcut Departamentul județean pt Situații de Urgență în frunte cu dl Prefect!Ați văzut ce înseamnă să nu se impună sa se facă verificări pe bune referitor la respectarea normelor și regulilor de bun simț!

  4. Costinel Theodorescu

   Plătim pentru incompetenta oamenilor de a respecta regulile impuse, multi încă mai cred in conspirații și în mod craciun

 2. Anonim

  Voi comentati la comanda psd orce apare de sanatatea oamenilor,lasati politica in vremurile grele pe care le traim.

  1. Elena

   Corect! Din pacate, prostia este ridicata la rang de calitate in PSD!

 3. cc

  Lasa ca vin doctorii din PSD si vor rezolva toate problemele. De atat de mult cinism chiar nu credeam pe nimeni in stare. Un pattern diabolic la nivel national putin spus dar expus si rasuflat gen „in timp de criza iesim in fata cu eroii zilei”. Sigur ca daca aveam o criza de „vaca nebuna” toti medicii erau veterinari pe lista si Neaga sau Rafila sau Cercelu si altii nu prindeau nici macar propunerea de a candida. Dar sunt convins ca va prinde. Generatiile se schimba, uita invataturile inaintasilor chiar uita propriile lor experiente si raman doar frica, ingrijorarea dar in acelasi timp satisfactia de a face parte dintr-o gilda castigatoare ceea ce in partile noastre s-ar putea traduce prin „amu io-s prost dapoi domnu’ doctor ce mi-o pus shalele la loc domn si invatat… io cu el si Dumnezo ma duc”
  Cateodata

  1. Anonim

   Aveti perfecta dreptate

 4. Anonim

  Turcas ce masuri sa ia si ala incomoetent la ce fata de betiv are….

  1. Elena

   Esti orb?! Turcas nu bea alcool, ipocritule!!! Are fata unui om nedormit si obosit care doarme cel mai adesea doar 4-5 ore pe noapte, pt niste idioti nerecunoscatori si invariabil cu minte putina si „hodinita”!

  2. Consecinta

   Este consecinta activitatii catastrofale a administratiei judetuluo, – prefeftuea, comitet situatii urgenra DSP etc si a faptelor unor cretini care nu s au mai saturat de nunti si majorate cu 200 pers. Ne meritam.soarta!

 5. Anonim

  Oameni au nevoie de bani multi lucreaza fara contract de munca ei ce fac ?mor de foame?pe voi nu va intereseaza ca voua va vin banii ca ii carantina ca nu ,in lic sa luati alre masuri de care ar fi benefice pt oras dezinfectii.curatenia orasului,spatii verzi.parcari

 6. Anonim

  AR CAM FI CAZUL SA IASA OAMENI IN STRADA!!!ZALAUANII!!

  1. MM

   Trebuie să ieșim în strada cu orice preț

 7. Anonim

  II PREA MULT DEJA!!!OAMENII SUNT SATUI DE NISTE GUNOAIE !!!

  1. Elena

   Vai de capul tau goool!

 8. Anonim

  MAINE SEARA PROPUN SA IESIM TOTI IN STRADA!!!

  1. Florica Noje

   Ce vreti sa fceti in strada sa invatati colinzi .!!!!

 9. Elena

  Mai curajosule anonim! Postezi idiotenii din lipsa de neuroni functionali, sau esti in solda unor jegosi de stanga?!

  1. Anonim

   Tu esti foarte desteapta !!!

 10. Anonim

  22 57 i i fi unul de pe la DSP de a lui incompetenta directoare a voastră Marincas ,v as desființa pe toate PUTORILE din DSP, ca toata ziua frecati mangalul si tăiați frunze la câini.In locul prefectului as demite o imediat pe incapabilă directoreasa si la celelalte PUTORI de acolo le as ” face bagajele”.

 11. Jos leprele liberale

  In 6 dec, jos cu liberalii !

  1. Anonim

   optimistule.mai sunt trizecisicevadezile

 12. Anonim

  Are mare dreptate cel de la 21.04!!! Acești nemernici in frunte cu Sica Mandolin o sa ne îngroape de vi!!!

 13. Anonim

  Pe lângă cele trei orașe sunt și comune cu peste 6 la mie infectare ! Intră și ele în carantină? Când va fi momentul oficial de intrare în carantină ?

 14. Anonim

  pentru a merge la cumparaturi ce casyta se bifeaza

 15. Anonim

  PENTRU ELENA (BĂSESCU/CEAUȘESCU) veterinarul e alcoolist cu acte! Cizerul știe!

Leave a Comment