Crizantema de Aur vine la Zalău! Rodica Pop Seling a câștigat trofeul renumitului festival de romanțe

Ediția cu numărul 48 a festivalului-concurs de interpretare a romanței „Crizantema de Aur” desfășurată ca în fiecare an la Târgoviște, și-a desemnat sâmbătă seara, câștigătorii. Trofeul festivalului a fost câștigat de sălăjeanca Rodica Pop Seling, profesor de canto și membru al ansamblului artistic Porolissum. Bucuria este mare, deopotrivă pentru învingător  și pentru sălăjeni.  Având la activ multe participări la festivaluri, multe dintre ele cu specificul atât de special al romanței, cu o voce aparte, adâncă, și un timbru deosebit, Rodica Pop Seling a cucerit un juriu exigent dar mai ales publicul prezent în sala teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște prin maniera de abordare a genului romanței și mai ales prin interpretare. Așadar, artista noastră aduce la Zalău marele premiu și trofeul „Crizantema de Aur”, lista câștigătorilor continuând cu Premiul Special și Premiul Special al Primăriei Târgoviște, obținute de Cristina Mihaela Dan, din Mărcești, Dâmbovița. Premiul Special al Consiliului Județean Dâmbovița a ajuns la Adrian Ioachim Stănilă, din Brașov. Premiul al III-lea a fost câștigat de Ilie Constandache din Botoșani, premiul II -Ionuț Boancheș, Constanța, iar premiul I a fost câștigat de Andrei Ștefăneț din Chișinău, Republica Moldova. Acest trofeu, deosebit de important, intră în palamaresul îndrăgitei artiste, profesor de canto la Liceul de Artă Ioan Sima din Zalău, exact în ziua în care aceasta împlinește o frumoasă vârstă, lucru care a făcut ca emoția și bucuria să fie și mai mari. Rodica Pop Seling a ținut să împartă această mare realizare, ca și bucuria venită odată cu ea, cu toți prietenii, colegii, elevii sau cei apropiați care au fost alături de ea și au încurajat-o pe parcursul activității sale, dedicându-le valoroasa „Crizantemă”, simbolul unui Festival care durează și încântă publicul iubitor de frumos, de aproape cinci decenii.

3 Thoughts to “Crizantema de Aur vine la Zalău! Rodica Pop Seling a câștigat trofeul renumitului festival de romanțe”

 1. MIRELA

  Bani pe internet!
  Vrei să inveti simplu și pas cu pas
  cum sa faci bani pe internet? Acum este timpul sa incepi
  ceva nou si revolutionar, gata sa-ti aduca si tie bani pe
  internet! Totul e verificat si functioneaza de mult timp
  excelent! Atentie! Cautam numai oameni extrem de seriosi!
  Cand te decizi si tu cu cea mai mare seriozitate, cauta-ne
  la adresa de email: MIRRELLA46@YAHOO.COM

 2. Anonim

  Dacă erai documentat ca lumea, d-le ziarist, ne spuneai şi ce romanţe a interpretat Rodica Pop Seling şi precizai că acest trofeu REVINE, nu vine, la Zalău, deoarece acum mai bine de 30 de ani a fost adus pentru prima oară de Pavel Păuşan.

 3. Anonim

  Daca citeai si doua articole mai jos, in primul material, vedeai si titlul romantelor si compozitorii si textierii! MS a scris încă de sambata despre acest eveniment, înaintea festivitatii de premiere.

Leave a Comment