Luceafărul Bălan a rămas fără elan

Luceafărul Bălan a cedat cu scorul de 1 – 3 disputa de pe teren propriu cu AFC Odorheiu Secuiesc, toate cele patru goluri ale meciului fiind marcate în repriza secundă.

Luceafărul Bălan a suferit sâmbătă a opta înfrângere din actualul sezon al Ligii a III-a de fotbal, pierzând cu scorul de 1 – 3 jocul de pe teren propriu cu ocupanta locului 12, AFC Odorheiu Secuiesc. Ambele echipe s-au tatonat în primele 20 de minute, după care au început să-şi creeze şi primele ocazii. Bălanul a fost echipa care a pus mai multe probleme adversarului, iar în minutul 43 a irosit o şansă mare de a deschide scorul. Darius Colciar a scăpat singur cu portarul advers, a trecut şi de acesta şi a şutat la poartă, dar mingea a fost respinsă de pe linia porţii de un apărător advers.
Partea a doua nu a mai fost la fel de bună pentru sălăjeni, mai ales că Bălanul a rămas în inferioritate numerică în minutul 48, după eliminarea lui Mihai Molnar.
Oaspeţii au deschis scorul în minutul 53, prin Gabriel Boldea, dar Bălanul a restabilit egalitatea zece minute mai târziu, prin Raul Brânduşe. Cinci minute au rezistat jucătorii pregătiţi de Călin Pop fără să primească al doilea gol, oaspeţii trecând din nou în avantaj în minutul 68, după ce Gabriel Boldea reuşeşte „dubla”. Bălanul a forţat egalarea în ultimele 20 de minute, dar golul a venit tot din partea formaţiei vizitatoare, în minutul 82, după o fază de contraatac.
Formaţia de pe malul Someşului rămâne pe ultimul loc în clasamentul Seriei a V-a, urmând ca în etapa viitoare să se deplaseze în Maramureş, pentru disputa cu AFC Comuna Recea.
Luceafărul Bălan: Marcel Petcu – Mihai Molnar, Vlad Lazăr, Gabriel Buda, Marius Haiduc, Ciprian Nagy, Raul Brânduşe, Alex Turcu (min. 58, Mihai Colciar), Bogdan Ciaca, Flaviu Porumb şi Darius Colciar. Antrenori: Călin Pop (principal), Emil Ionaş (secund)

2 Thoughts to “Luceafărul Bălan a rămas fără elan”

  1. stela

    Oportunitate extra lucru la domiciliu! Selectam colaboratori pentru lucru la domiciliu. Condiții: calculator, conexiune la internet, studii medii cel putin, cunostinte de operare cu documente word si pdf, seriozitate, dorinta de a invata ceva nou. Asiguram: instruire gratuita si indrumare pas cu pas, contract de comision. Cereti acum detalii la adresa de email: tiberiu_rey@yahoo.com

  2. Daniela

    Sistem nou de lucru acasa! Pentru timpuri moderne, metode modern de castig! Acum exista mijloace pentru toti! Te asteptam in echipa noastra! Iti oferim instruire gratuita si de cea mai buna calitate, precum si un sistem performant de completare in timpul liber a veniturilor tale. Trebuie doar sa te hotarasti acum! Cere mai multe informatii la adresa de email: projectdaniela@gmail.com

Leave a Comment