Corin Penciuc, ales în Consiliul de administraţie al CCAJ Sălaj

Corin Penciuc, consilier judeţean din partea Partidului Naţional Liberal (PNL), este noul membru în Consiliul de administraţie al Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului (CCAJ) Sălaj. Numirea acestuia a avut loc în baza unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de Consiliu Judeţean (CJ) Sălaj de vineri, 24 octombrie, supus la vot, după ce Livia Chende – consilier judeţean, fost membru în consiliul de administraţiei al instituţiei precizateşi-a anunţat demisia, tot în cadrul unei şedinţe de CJ de la finalul lunii august.
La momentul respectiv, Chende a precizat că motivul demisiei este de a elimina „starea de tensiune din Centru, care s-a format din cauza mea”. Conform regulamentului de organizare şi funcţionare al CCAJ Sălaj, din consiliul de administraţie al acestei instituţii fac parte şi reprezentanţi ai CJ. Ca urmare a demisiei a fost necesară desemnarea altui reprezentant.
De altfel, Corin Penciuc a fost singur propus de colegii conslieri pentru a fi membru în Consiliul de administraţie al CCAJ Sălaj – instituţie aflată în subordinea CJ.

Alte articole

2 Thoughts to “Corin Penciuc, ales în Consiliul de administraţie al CCAJ Sălaj”

  1. Un om de bunt simt...

    Felicitari!

  2. Anonim

    numa sa nu le scoata dintii angajati, ca in rest e bine de tot!

Leave a Comment