Copil mușcat de câine în curtea casei. Minorul a ajuns la spital

Caz incredibil în comuna sălăjeană Românași. Un copil a ajuns la spital după ce a fost mușcat de un câine în curtea familiei. Poliția a început o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

La solicitarea cotidianului nostru, Inspectoratul Județean de Poliție Sălaj ne-a anunțat într-un comunicat de presă că „azi, 1 aprilie, în jurul prânzului, polițiștii au fost sesizați prin apelul de urgență 112 despre faptul că un copil a fost mușcat de câine în timp ce se afla în curtea casei. Fapta s-a întâmplat în comuna Românași. Minorul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital, pentru îngrijiri medicale și investigații. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală și efectuează cercetări în vederea administrării întregului probatoriu”.

Fotografie cu caracter ilustrativ

2 Thoughts to “Copil mușcat de câine în curtea casei. Minorul a ajuns la spital”

  1. […] Caz incredibil în comuna sălăjeană Românași. Un copil a ajuns la spital după ce a fost mușcat de un câine în curtea familiei. Poliția a început o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul. La solicitarea cotidianului nostru, Inspectoratul Județean de Poliție Sălaj ne-a anunțat într-un comunicat de presă că „azi, 1 aprilie, în jurul prânzului, polițiștii au fost sesizați prin apelul de urgență 112 despre faptul că un copil a fost mușcat de câine în timp ce se afla în curtea casei.  » Mai multe detalii […]

  2. Anonim

    Probabil cainele fiind tinut pe lant face ce stie el mai bine.Adica musca.Asa ca si o curiozitate.Stiti ca de ani buni legea din Ro.interzice legarea in lant a cainilor? Politia animalelor????

Leave a Comment