Circulație închisă peste podul de pe strada Corneliu Coposu

Începând de astăzi, circulația este închisă pe podul de pe strada Corneliu Coposu. În perioada execuției lucrărilor, circulația rutieră va fi deviată pe rute ocolitoare.

Autovehiculele care vor circulă pe relația Cluj-Napoca – Satu Mare, din sensul giratoriu de la intrare în oraș vor circula pe străzile Gheorghe Doja – Avram Iancu – Corneliu Coposu. Mașinile cu masă totală maxim autorizată mai mare de 7,5 tone, care vor circulă pe relația Satu Mare – Cluj-Napoca, din sensul giratoriu de pe pasarela de la gară vor circula prin localitățile Crișeni, Mirșid, Popeni, Jibou, Creaca și Românași. Circulația riveranilor de pe străzile Pârâului, Lacului, Tipografilor și Episcopiei se va efectua pe strada Tipografilor. În perioada execuției lucrărilor, circulația pietonilor se va asigura pe pasarela montată în apropierea podului. Totodată, au fost montate indicatoare rutiere și au fost executate marcaje rutiere temporare pentru reglementarea circulației. Societatea Transurbis va devia traseul liniilor 1B, 4, 4B și 6 BE pe strada Avram Iancu și pe strada Gheorghe Doja. Aceste restricții vor fi impuse în perioada 2 mai – 15 iulie 2023, pentru realizarea lucrărilor de demolare a podului existent și de construire a unui pod nou, potrivit Primăriei Zalău.

One Thought to “Circulație închisă peste podul de pe strada Corneliu Coposu”

  1. […] Începând de astăzi, circulația este închisă pe podul de pe strada Corneliu Coposu. În perioada execuției lucrărilor, circulația rutieră va fi deviată pe rute ocolitoare. Autovehiculele care vor circulă pe relația Cluj-Napoca – Satu Mare, din sensul giratoriu de la intrare în oraș vor circula pe străzile Gheorghe Doja – Avram Iancu – Corneliu Coposu. Mașinile cu masă totală maxim autorizată mai mare de 7,5 tone, care vor circulă pe relația Satu Mare – Cluj-Napoca, din sensul giratoriu de pe pasarela de la gară vor circula prin localitățile Crișeni, Mirșid,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment