Bărbat snopit în bătaie în club

Un scandal izbucnit în unul din localurile zălăuane, sâmbătă dimineața, a degenerat într-o adevărată bătaie, fapt care ar fi putut avea un final dramatic. Un bărbat de 40 de ani, din Zalău, din motive deocamdată necunoscute, a fost luat la bătaie de un grup de petrecăreți, aceștia tăbărând pe victimă cu o ploaie de pumni și lovituri de picioare. Din declarațiile martorilor – clubul fiind aproape plin la acea oră- unul dintre bătăuși a sărit cu o sticlă la gâtul victimei, provocându-i leziuni. Victima a ajuns la spital cu mai multe răni pe față, gât și pe membrele inferioare. Din comunicatul IPJ Sălaj reiese faptul că, în dimineața zilei de 16 iulie 2016, un cadru medical de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sălaj (UPU), a sesizat Poliția despre faptul că un bărbat din Zalău s-a prezentat la Urgențe susținând faptul că a fost agresat de către un grup de tineri, în incinta unui club din Zalău. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, victima, în timp ce se afla într-un club din municipiu, a fost lovită de mai multe persoane în zona gâtului și a membrelor. S-a întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe. În prezent polițiștii au un cerc de suspecți, iar cercetările continuă pentru identificarea tuturor participanților la această faptă și pentru tragerea la răspundere a celor vinovați.

Alte articole

10 Thoughts to “Bărbat snopit în bătaie în club”

 1. Anonim

  unul dintre agresori e jandarmu csaki robi. verificati!

 2. Calin

  csaki robert jandarm a lovit si el

 3. Rares

  Nu mai poate merge omul intr-un club ca se gasesc niste tarani frustrati care sunt in gasca si se leaga de iubita cuiva.

 4. Anonim

  clubul sa fie amendar si suspendata activitatea pe o luna de zile ! iar batausii sa fie tinuti in arrest cel putin 30 de zile !

 5. Anonim

  cum masa sa fie batut omul, chiar daca o merita si cei din club nu fac nimic? sa intervina si sa-i scoata afara sau sa sune ei la 112 ?!

 6. Anonim

  Principalul agresor a fost Lorand Major care in haita prinde tupeu da cu sticle si loveste omul la pamant, iar etnicii maghiari i-au sarit in ajutor lovind din toate partile

Leave a Comment