Phoenix Şimleu a cedat greu în al treilea duel cu Steaua

Disputa dintre Phoenix Şimleu Silvaniei şi Steaua Bucureşti pentru rămânerea în prima divizie a voleiului românesc a ajuns la meciul cu numărul patru, după ce partida cu numărul trei a fost câştigată în cinci seturi de voleibaliştii din Capitală.
Şimleuanii aveau 2 – 0 la general după primele două dispute, ambele desfăşurate în Sala „Măgura” din Şimleu Silvaniei, iar sâmbătă seara a avut loc cea de-a treia partidă dintre cele două formaţii, câştigată cu 3 – 2 de bucureşteni. Al patrulea meci dintre cele două formaţii este programat duminică seara, de la ora 18.

Alte articole

2 Thoughts to “Phoenix Şimleu a cedat greu în al treilea duel cu Steaua”

  1. eliza

    Majoritatea oamenilor care nu reuşesc să acumuleze suficienţi bani pentru a duce viaţa pe care şi-o doresc sunt cei care se lasă cel mai uşor influenţaţi de opiniile celor din jurul lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email elizalungu2009@yahoo.com

Leave a Comment