Astăzi la Guruslău: spectacol aviatic, muzică populară și foc de artificii în cinstea lui Mihai Viteazul

Trei elicoptere de la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii și un avion ultraușor Zenair CH 601 de la Aerodromul Crasna vor brăzda cerul, în această după-amiază, duminică 7 august, într-un spectacol aerian organizat cu prilejul sărbătorii „Guruslău 2022”. Evenimentul, cu începere de la ora 17, este organizat de Consiliul Județean Sălaj în parteneriat cu Instituția Prefectului Județului Sălaj, Primăria Hereclean și Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj,

Tot astăzi, de la ora 18, cei prezenți la eveniment vor avea parte de un spectacol folcloric, invitat special fiind Sava Negrean-Brudașcu, acompaniată de orchestra Ansamblului Folcloric „Meseșul”.

Pe scenă vor mai evolua: Ansamblul Artistic Profesionist „Porolissum”, cu soliștii Andreea Vălean – Indrecan, Claudiu Costinaș, Aurora Moga Popovici, Ansamblul „Berekenye” Cehu Silvaniei și Ansamblul Folcloric Meseșul, cu soliștii Adriana Baciu-Bonțe, Camelia Cherecheș, Lucreția Bolba, Denisa Blaga și Adelina Costina. Seara se va încheia cu un foc de artificii.

Toate activitățile organizate astăzi, 7 august, în cadrul evenimentului Guruslău 2022 se vor desfășura pe Dealul Guruslăului, în vecinătatea monumentului închinat voievodului Mihai Viteazul.

Leave a Comment