Artificii de Anul Nou in orasele salajene

Artificii de Anul Nou in orasele salajeneAproape toti locuitorii oraselor salajene, cu exceptia jibouanilor, vor intra in Noul An sub o ploaie de artificii care sa le aduca lumina si prosperitate.

Zalauanii vor avea parte, in centrul orasului, de un spectacol de lumina si stralucire. Traditionalul foc de artificii pregatit de Primaria Municipiului Zalau va incepe la ora 00:00, lansarile avand loc de pe acoperisul hotelului Porolissum Zalau.

Si la Simleu Silvaniei, Anul Nou va incepe cu un spectacol de artificii, insa si cu un pahar de sampanie oferit din vistieria Consiliului Local. Este un obicei pe care il pastram de cativa ani. Spectacolul va incepe la miezul noptii, pe platoul din Autogara orasului, ne-a spus Septimiu Turcas, primarul Simleului. Costurile pentru incantarea cetatenilor cu spectacolul de lumini au fost de aproximativ 3.500 de lei.

Locuitorii din Cehu Silvaniei vor avea si ei parte, in parcul din centrul orasului, de un spectacol de artificii ce va incepe tot la 12 noaptea. Edilul orasului, Andrei Varga, ne-a spus ca s-au cheltuit pentru acest eveniment 4.000 de lei, suma in care au fost incluse si artificiile de Zilele Orasului.

Din pacate, la Jibou, primaria nu va oferi cetatenilor, in noaptea dintre ani, un spectacol de artificii.

Leave a Comment