Arestat pentru că şi-a tâlhărit părinţii

Un zălăuan în vârstă de 36 de ani a ajuns în arestul poliţiei după ce în a doua zi de Paşte a pătruns prin efracţie în apartamentul părinţilor săi şi i-a tâlhărit.
Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii Judecătoriei Zalău, fapta s-a petrecut în data de 21 aprilie, în jurul orei 22, când, folosindu-se de o scară, Călin-Viorel S. a pătruns prin escaladare şi efracţie în apartamentul din Zalău al părinţilor lui. După ce a spart geamul locuinţei, bărbatul aflat în stare de ebrietate şi-a agresat părinţii, i-a ameninţat, pentru ca mai apoi să sustragă două telefoane mobile, două carduri bancare, un lănţişor de aur şi 205 lei.
Între inculpat, care nu are nicio ocupaţie, şi părinţii săi exista de mai mult timp o stare conflictuală, iar aceştia din urmă nu-i permiteau să intre în apartamentul în care fiul lor îşi avea, de altfel, domiciliul.
Alertaţi de către o vecină care a auzit scandalul provocat de tânăr, oamenii legii l-au găsit pe inculpat la un restaurant din municipiu, unde consuma alcool şi îi cinstea pe lăutari. Bărbatul a fost adus, marţi seara, în faţa instanţei zălăuane cu propunere de arestare preventivă, judecătorii dispunând încarcerarea lui pe o perioadă de 30 de zile. Decizia a fost contestată la Tribunalul Sălaj.
Pentru fapta sa, Călin-Viorel S. riscă între doi şi şapte ani de închisoare.

Leave a Comment