Ameţit de alcool, un zălăuan a condus autotursimul pe drumurile din oraş şi a pus pe jar angajaţii de la Adăpostul de Noapte

Un zălăuan în vârstă de 39 de ani, aflat în stare de ebrietate, a încercat să obţină “cazare” la Adăpostul de Noapte din municipiul Zalău. Din păcate, personalul adăpostului a sesizat urgent poliţiştii locali cu privire la prezenţa acestuia în incinta instituţiei, iar oamenii legii l-au identificat.

După cum a explicat Lucian Trif, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Zalău,  vineri – 2 octombrie, în jurul orei 22.30, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație  Rutieră, au fost sesizați de personalul Adăpostului de Noapte cu privire la prezența unei persoane de sex masculin, care a coborât dintr-un autovehicul și a solicitat cazare în incintă, fiind refuzat din cauza faptului că se afla într-o vădită stare de ebrietate. Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că persoana s-a urcat într-un autovehicul marca Audi, care prezenta urme vizibile de tamponare. Acesta a pornit din zonă, dar polițiștii locali l-au oprit pe strada Kiss Karoly, la aproximativ 100 metri de locul sesizării. În urma legitimării, s-a stabilit că persoana se numește B. Radu, în vârstă de 39 ani, din municipiul Zalău. Polițiștii locali au observat că acesta se afla într-o vădită stare de ebrietate şi au anunțat un echipaj de circulație din cadrul Poliției Municipiului Zalău, care s-a deplasat la fața locului și au preluat cazul în vederea efectuării cercetărilor.

Potrivit biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, zălăuanul a condus autoturismul în municipiu în timp ce avea o îmbibaţie alcoolică de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru refuz de a se supune prelevării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Leave a Comment