Alice Ghile, pe scena show-ului „Next Star”

Cunoscuta interpretă, Alice Ghile, membră a cercului de muzică uşoară de la Palatul Copiilor Zalău participă la show-ul TV „Next Star”, categoria 8-10 ani. După ce a trecut cu brio de preselecţia show-ul TV, difuzat de postul de televiziune Antena 1, concurs în care copii cu vârste cuprinse între 3 şi 13 ani din întreaga ţară se întrec în a-şi arăta talentele, tânăra interpretă va putea fi urmărită astăzi, 20 noiembrie, pe postul precizat, începând cu ora 20,30. Talentata solistă a pregătit un repertoriu impus de juriul concursului. „Pregătirea ei pentru concurs a durat aproximativ două săptămâni. Ştiu doar că a trecut cu brio preselecţia, ceea ce era de aşteptat şi îi dorim succes”, a precizat Ioan Mureşan, directorul Palatului Copiilor din Zalău.

Palmares bogat

Alice Ghile, elevă în clasa a II-a, la numai nouă ani a reuşit să obţină, graţie talentului şi ambiţiei, o serie de premii şi trofee la diferite festivaluri de muzică, printre care amintim: trofeul Festivalului Naţional de Interpretare Muzicală Sibiu – Capitala Muzicală – „Viaţa la pozitiv”; locul I la Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor 2014” – categoria 6-8 ani; locul I la Festivalul Internaţional de Interpretare „Delfinul de Aur” – ediţia 2014; locul I la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară „Ursuleţul de Aur” – ediţia 2014; trofeul festivalului „November Music Fest” – ediţia din 2012 şi 2013; premiul III la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară „Ursuleţul de Aur” – Baia Mare 2013; trofeul festivalului organizat la Horoatu Crasnei – „Dor de cântec şi de joc”; premiul I la festivalul concurs de cântece populare de la Cehu Silvaniei – 2011 şi 2012.

One Thought to “Alice Ghile, pe scena show-ului „Next Star””

  1. Anonim

    Felicitari in primul rand parintilor! Si tie Alice! Intr-o tara cucerita de manele si cocalari cvasianalfabeti aproape ca nu-ti vine sa crezi ca mai exista copii si tineri in limitele normalului. Ca sa nu mai spun de cei supradotati, cum e Alice. Printeso Alice, esti o mica bijuterie!

Leave a Comment