Alcoolul la volan: trei tineri răniți într-un grav accident, lângă Tihău

Trei tineri din Sălaj au ajuns în noaptea de sâmbătă spre duminică la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe carosabil. Poliția a fost sesizată de către un bărbat despre producerea accidentului de circulație, în apropierea localității Tihău.

Ajunși la fața locului, polițiștii din Jibou au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani, toți din județul Sălaj. Doi dintre aceștia au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind pozitiv, iar cel de-al treilea nu a putut fi testat, întrucât starea în care a fost găsit nu a permis acest lucru. În cazul tânărului de 20 de ani a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul celui de-al doilea, în vârstă de 23 de ani, s-a evidențiat o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că autoturismul a fost condus de tânărul de 23 de ani. Acesta, în timp ce se circula pe Drumul Comunal 25, în apropierea localității Tihău, a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat într-un cap de pod, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a tânărului de 20 de ani, rănirea ușoară a șoferului și a pasagerului de 35 de ani. Polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunile de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă, dar și pentru administrarea întregului probatoriu în cauză.

 

Foto cu caracter informativ

Leave a Comment