Piețele din spațiile interioare se mută afară

Funcționari din cadrul cancelariei Prefecturii Sălaj au efectuat duminică inventarierea tuturor UAT- urilor, în vederea identificării principalelor piețe agroalimentare de pe raza județului. În total, funcționează 18 astfel de piețe, majoritatea în spații deschise. Autoritățile locale au găsit soluții, ca activitatea piețelor interioare, să se poată desfășura în spații deschise, astfel încât, să nu aibă de suferit nici producătorii/ comercianții și nici cumpărătorii. De asemenea, în organizarea noilor piețe în zone publice deschise, Marcel Virgil Țurcaș, prefectul județului Sălaj a solicitat a se avea în vedere, ca în cadrul acestora, să se desfășoare numai comerțul cu produse agroalimentare, iar în algoritmul de alocare a spațiilor, prioritari vor fi producătorii agricoli autohtoni atestați în condițiile legii. Nu au fost comunicate alte detalii despre locurile în care vor fi amplasate tarabele, acest lucru urmând a fi făcut în cursul zilei de luni, cel mai probabil.

6 Thoughts to “Piețele din spațiile interioare se mută afară”

 1. Anonim

  Au inebunit cu totul cei ce n e conduc!!!

 2. Își merită soarta

  Multe tâmpenii am văzut la viața mea dar, libăralii le întrec pe toate. Vine frigul, de aceea s-au amenajat piețe închise, liberalii scot țăranii în frig afară . Cei care au votat cu liberalii își merită soarta dar nu toți au fost bătuți în cap !

 3. Nico

  Asa va trebuie ! Mai votati prostime PNL ? VA MERITATI SOARTA !!!

 4. Anonim

  Nu votez PNL,dar nici PSD,vreau ceva independent sa merg și eu la vot

 5. Anonim

  Ati bagat o gramada de bani in porcariile astea de piete inchise.Asta in conditiile in care era suficient sa le acoperiti si in lateral sa fie protejate cu pereti din aia amovibili din folie groasa, in timpul iernii.

 6. Marius

  Bombalailor, pe plan local PSD-ul ia masurile…

Leave a Comment