Acoperişul unei case din Halmăşd, distrus de flăcări

Acoperişul unei case din localitatea Halmăşd a fost cuprins de flăcări în cursul zilei de miercuri, 6 mai, în jurul prânzului. Pentru stingerea incendiului, la faţa locului au intervenit pompierii Gărzii de intervenţie Nuşfalău din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Porolissum” al judeţului Sălaj. Potrivit reprezentanţilor ISU, cauza probabilă de incendiu a fost efectul termic al coşului deteriorat de evacuare a fumului.
Pompierii ajunşi la faţa locului au constatat că incendiul se extinsese şi la mansarda locuinţei. Au ars 100 de metri pătraţi de acoperiş, aproximativ 80 de metri pătraţi de mansardă şi piese de mobilier. Proprietarul s-a accidentat la mână şi a fost transportat de un echipaj SMURD la spital.

One Thought to “Acoperişul unei case din Halmăşd, distrus de flăcări”

  1. […] Acoperişul unei case din localitatea Halmăşd a fost cuprins de flăcări în cursul zilei de miercuri, 6 mai, în jurul prânzului. Pentru stingerea incendiului, la faţa locului au intervenit pompierii Gărzii de intervenţie Nuşfalău din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Porolissum” al judeţului Sălaj. Potrivit reprezentanţilor ISU, cauza probabilă de incendiu a fost efectul termic al coşului deteriorat de evacuare a fumului. Pompierii ajunşi la faţa locului au constatat că incendiul se extinsese şi la mansarda locuinţei. Au ars 100 de metri pătraţi de acoperiş, aproximativ 80 de metri pătraţi de mansardă şi piese de mobilier. Proprietarul …read more […]

Leave a Comment