Accident rutier pe Meseș

În data de 19 septembrie, în jurul orei 14, polițiștii zălăuani au fost chemați să intervină la un accident rutier produs în zona Popasul Romanilor.

Din primele cercetări a reieșit faptul că vinovatul este un șofer de autoutilitară din Cluj Napoca. Se pare că șoferul de 59 de ani nu a adaptat viteza de deplasare într-o curba periculoasă. Carosabilul fiind umed, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit de un parapet din beton. Șoferul a suferit mai multe leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

2 Thoughts to “Accident rutier pe Meseș”

  1. […] În data de 19 septembrie, în jurul orei 14, polițiștii zălăuani au fost chemați să intervină la un accident rutier produs în zona Popasul Romanilor. Din primele cercetări a reieșit faptul că vinovatul este un șofer de autoutilitară din Cluj Napoca. Se pare că șoferul de 59 de ani nu a adaptat viteza de deplasare într-o curba periculoasă. Carosabilul fiind umed, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit de un parapet din beton. Acesta a suferit mai multe leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la… Citeste mai mult […]

  2. Adi

    Bai falfabetilor.Sper c-o scăpat parapetul ăla transportat la spital! Ziariști…Puah.

Leave a Comment