Accident pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău

Un accident în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc vineri, 13 februarie, în jurul orei 11,20 pe raza municipiului Zalău. Potrivit unor informaţii furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Tincuţa Dumuţa, B.Răzvan, în vârstă 23 de ani din Satu-Mare, a condus un autoturism pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău şi ignorând distanţa regulamentară pe care trebuia să o respecte faţă de autoturismul din faţă, a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta. Autoturismul lovit a intrat la rândului lui în coliziune cu alt autoturism care oprise regulamentar la semafor. Din accident a rezultat rănirea lui G. Marin , din Şimleu Silvaniei, acesta fiind transportat la UPU Zalău pentru asistenţă medicală.
“Pe numele tânărului sătmărean a fost întocmit un dosar penal urmând a fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare din culpă”, a precizat Tincuţa Dumuţa, purtător de cuvânt al IPJ Sălaj.
La faţa locului au intervenit şi pompierii din cadrul Detaşamentului Zalău care a deconectat bateria autoturismului pentru evitarea producerii unui incendiu.

One Thought to “Accident pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău”

  1. Anonim

    ce noroc pe noi ca sistemul de 4,2 milioane de euro, se monitorizare a traficului de pe unicul bulevard din Zalau NU FUNCTIONEAZA!!!!
    ce noroc pe meseriasii din trafic, care pot trece pe rosu, pot depasi limita de viteza, pot face ce vor pe bulevard si nu sunt sanctionati, deoarece de 2 ani de zile POLITIA RUTIERA condusa de Sabau Vasile () si implicit VICAS ) refuza sa colaboreze cu Primaria si Politia Locala. Dar când se intampla vreo nenorocire vinovatii sunt doar cei din primarie si politia locala

Leave a Comment