Accident mortal la Nușfalău

Un grav accident de circulație soldat cu decesul unei persoane a avut loc în cursul dimineții de luni, 18 iulie. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliției Județean (IPJ) Sălaj, poliţiştii din Şimleu Silvaniei au fost solicitaţi să intervină la un accident de circulaţie în localitatea Nuşfalău. Din cercetări a reieşit faptul că un bărbat de 48 de ani, din comuna Valcău de Jos, conducea o autoutilitară, iar la ieşirea dintr-o benzinărie a intrat în coliziune cu un tir care circula din Nuşfalău spre Zăuan, condus de un bărbat de 52 de ani din comuna Pericei. În urma impactului, şoferul de 48 de ani a decedat, iar pasagera acestuia, o femeie de 47 de ani, a fost transportată la spital pentru investigaţii. „Cercetările sunt continuate de poliţiştii din Şimleu Silvaniei, pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Sălaj.

4 Thoughts to “Accident mortal la Nușfalău”

  1. […] Poliţiştii din Şimleu Silvaniei au fost solicitaţi în această dimineaţă (18 iulie a.c., ora 4.21) să intervină la un accident de circulaţie produs pe Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Ei, dacă n-a vrut să respecte semnificația indicatorului „Oprire” la ieșirea din benzinărie, a plătit. Bine că a fost o basculantă, că dacă era mașină mică, mai distrugea pe cineva.

    1. Anonim

      Deșteptule mașina a fost lovita frontal din fața ceia ce înseamnă că camionul a patruns pe contrasen dacă ai fost la fața locului camionul și autoturismul sunt lovite ambele frontal partea stângă, dacă îl lovea la ieșire din benzinarie îl lovea la teral, nu frontal, nu te bucura de Raul nimănui, ca nu ști ce îți aduce și ție ziua de mâine.

  3. […] Poliţiştii din Şimleu Silvaniei au fost solicitaţi în această dimineaţă, 18 iulie, ora 4.21, să intervină la un accident de circulaţie produs pe  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment