Zălăuanul Tudor Jacodi, copilul care a ajuns printre cei mai buni șahiști din România

În vârstă de 10 ani, zălăuanul Tudor Andrei Jacodi a ajuns unul dintre cei mai buni șahiști din România la categoria sa de vârstă. Ultimul rezultat notabil obținut de Tudor este locul 2 la Grand Prix ChessCraft Arena 2022, etapa a VII-a.

Potrivit datelor publicate de Academia de Șah, zălăuanul Tudor Andrei Jacodi, sportiv legitimat la CS Oxygen București, a obținut locul 2 la categoria de vârstă sub 10 ani, prima poziție fiind ocupată de Andrei Simulescu de la CSM Galați. La competiție au participat sute de tineri pasionați de șah din întreaga țară. La categoria copii sub 14 ani, pe primul loc s-a clasat Adrian Olteanu de la ACS Hannibal București, iar poziția secundă a fost ocupată de Andrei Băbădița tot de la ACS Hannibal București. Etapa a VIII-a a competiției va avea loc pe data de 7 august 2022. Tudor este copilul cunoscut la nivel de județ pentru rezultatele deosebite obținute la competiții de șah locale și naționale.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “Zălăuanul Tudor Jacodi, copilul care a ajuns printre cei mai buni șahiști din România”

  1. […] În vârstă de 10 ani, zălăuanul Tudor Andrei Jacodi a ajuns unul dintre cei mai buni șahiști din România la categoria sa de vârstă. Ultimul rezultat notabil obținut de Tudor este locul 2 la Grand Prix ChessCraft Arena 2022, etapa a VII-a. Potrivit datelor publicate de Academia de Șah, zălăuanul Tudor Andrei Jacodi, sportiv legitimat la CS Oxygen București, a obținut locul 2 la categoria de vârstă sub 10 ani, prima poziție fiind ocupată de Andrei Simulescu de la CSM Galați. La competiție au participat sute de tineri pasionați de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment