Accident la Ip. O persoană a fost rănită grav

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost rănit grav într-un accident petrecut în localitatea sălăjeană Ip. Incidentul a avut loc zilele trecute, în timp ce bărbatul încerca să urce utilajul pe o platformă de transport.

Potrivit polițiștilor, totul s-a petrecut în timp ce bărbatul opera un utilaj pe care intenționa să-l încarce pe platforma unui autovehicul, una dintre rampele improvizate s-a desprins, iar utilajul s-a răsturnat peste persoana care a suferit leziuni grave în zona toracică. Victima a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care s-a produs evenimentul.

One Thought to “Accident la Ip. O persoană a fost rănită grav”

  1. […] Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost rănit grav într-un accident petrecut în localitatea sălăjeană Ip. Incidentul a avut loc zilele trecute, în timp ce bărbatul încerca să urce utilajul pe o platformă de transport. Potrivit polițiștilor, totul s-a petrecut în timp ce bărbatul opera un utilaj pe care intenționa să-l încarce pe platforma unui autovehicul, una dintre rampele improvizate s-a desprins, iar utilajul s-a răsturnat peste persoana care a suferit leziuni grave în zona toracică. Victima a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment