Accident cu cinci victime între Românaşi şi Ciumărna

Un grav accident de circulaţie, soldat cu rănirea a cinci persoane, a avut loc în dimineaţa zilei de luni, 13 iulie, între localităţile Românaşi şi Ciumărna. Din primele informaţii, un şofer din Satu Mare a ajuns cu maşina într-un cap de pod. În urma impactului, trei din cele cinci persoane aflate în autoturism, au rămas încarcerate, fiind necesară intervenţia pompierilor.

Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Gheorghe P. de 39 ani, din localitatea Medişa, judeţul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1F, între localităţile Ciumărna şi Românaşi, la un moment dat, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, conducătorul auto şi Vasile P. de 39 ani, Samuel P. de 17 ani, Andrei P. de 15 ani şi Roland S.de 30 ani, au fost răniţi grav, fiind transportaţi de urgenţă la spital. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Revenim cu detalii.

 

One Thought to “Accident cu cinci victime între Românaşi şi Ciumărna”

  1. Anonim

    Ce poti face ca sa scapi de proprietarii de caini de la bloc, care isi scot caini sa se CACE / PISE pe spatial verde din fata blocului? Vreau solutii ! Chiar extreme! Stapanul cainelui (rasa mare – periculos) se distreaza cand cate un copil calca in rahatul de caine, sau are pantalonii si tricoul patati cu rahatul de patruped.
    Am vorbit la primarie si Citadin, si nu au ce-i face proprietarului de caini.

Leave a Comment