S-a modificat programul Serviciului pentru eliberarea cazierului

 

Programul Serviciului pentru eliberarea certificatelor de cazier s-a modificat începând de luni, 13 iulie, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj. Astfel, funcţionarii de la ghişee vor avea program de lucru cu publicul luni, marţi şi joi între orele 8,30-12 şi 14 -15,30, în zilele de miercuri – între 8,30 şi 12 şi 14 şi 17, iar vinerea între orele 8,30 şi 13.
Pentru mai multe informaţii referitoare la condiţii şi documente necesare eliberării certificatului de cazier se poate accesa site-ul Inspectoratului, la secţiunea “UTILE”, sau se poate suna numărul de telefon 0260 – 661285, int. 20250; 20251.

 

One Thought to “S-a modificat programul Serviciului pentru eliberarea cazierului”

  1. Jancsi

    Mare lucru nu s-a schimbat, in loc de joi dupa amiaza este miercuri dupa amiaza, dar ma intreb cand se va schimba spatiu in care se desfasoara activitatea????/ Oamenii stau la coada ca oile in strunga, scriu cererile rezemati pe pereti, putoarea din sala iti da fiori de lesin, asta ofera IPJ-ul pentru contribuabili???? Adevarul e ca din birourile dotate cu „aere” conditionate si nu prea, uneori, astea nu se vad, sunt la capitolul detalii……

Leave a Comment