A murit Pompiliu Ceaca, liderul Cartel Alfa Sălaj

Cunoscutul sindicalist sălăjean Pompiliu Ceaca a decedat în urmă cu puţin timp, la biroul Organizaţiei Judeţene a Confederaţiei „Cartel Alfa”, situat pe strada 9 Mai din Zalău.
Liderului sindical i s-a făcut rău, fiind solicitată intervenţia ambulanţei, însă echipajul medical ajuns la faţa locului nu a putut face nimic pentru a salva viaţa victimei.
În vârstă de 60 de ani, Pompiliu Ceaca a fost un înverşunat susţinător al drepturilor salariaţilor, fiind, de altfel, cel mai vocal sindicalist din judeţ. În luna martie a anului trecut, Ceaca a fost realeas în funcţia de preşedinte al Cartel Alfa Sălaj, funcţie pe care a preluat-o încă din 1993.

5 Thoughts to “A murit Pompiliu Ceaca, liderul Cartel Alfa Sălaj”

 1. Anonim

  Nu pot crede.Odihnă veșnică domnule Ceaca.
  Ps avea 60 ani.

 2. Anonim

  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! A fost un OM BUN!
  Drum lin Dle. Ceaca, in lumina…
  Condoleante si multa putere familiei.

 3. Anonim

  Dumnezeu sa-l odihneasca .Condoleante familiei.

 4. Cornel Grad

  Ai plecat Dincolo mult prea devreme, dragă Pompi, și nu puțini îți vor simți și deplânge lipsa din spațiul public. Adio, dragă prietene! Condoleanțe familiei!

 5. Iov

  Am participat cu el la cateva negocieri sindicatele pe CCM la Armatura, era un om al compromisului, nu avea coloana, aservit conducerii de atunci.Ce a făcut el pentru muncitori ? A, da, si-a asigurat un loc caldut la birou.A auzit cineva vreo declaratie-a lui in sprijinul celor pe care ,cică, ii reprezenta , in ultimii ani, a făcut cv pentru muncitorii din mediul privat al Salajului, pentru îmbunătățirea condițiilor acestora ??
  In rest, despre morți numai de bine !

Leave a Comment