A fugit de la locul accidentului

A fugit de la locul accidentului

Un barbat in varsta de 33 de ani, din localitatea Huseni, este cercetat de catre politisti, dupa ce a fost identificat ca, in cursul zilei de miercuri, a ranit cu masina o persoana, dupa care a parasit locul accidentului. Din declaratiile purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, politistii din Crasna au fost sesizati miercuri dimineata de catre Ioan L., de 30 de ani, din Ratin, ca in dupa-amiaza zilei precedente, in timp ce se afla pe marginea drumului, a fost lovit de un autoturism marca VW Golf si a suferit leziuni usoare. Tanarul le-a mai spus politistilor ca masina avea numere de inmatriculare provizorii si, dupa ce l-a lovit, a parasit locul accidentului. Astfel, in urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca autoturismul a fost condus de Petru V., de 33 de ani, din Huseni, a declarat purtatorul de cuvant. In prezent, oamenii legii efectueaza cercetari pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs accidentul si tragerea la raspundere a conducatorului auto.

Halta Girceiu, pradata de hoti

Trei tineri cu varste cuprinse intre 18 si 22 de ani, toti din localitatea Girceiu, sunt cercetati in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat, distrugere si patrundere fara drept in zona de siguranta a infrastructurii feroviare publice, dupa ce au fost prinsi ca au sustras mai multe bunuri din constructia cladirii Haltei CF Girceiu. Prin distrugerea constructiei, cei trei au creat un prejudiciu in valoare de peste 7.000 de lei.

Din datele furnizate de reprezentantii Politiei Salaj, lucratorii Biroului de Politie Transporturi au organizat, in perioada 18-20 iulie, o actiune pentru prevenirea si combaterea furturilor din patrimoniul companiilor de cale ferata. Cu aceasta ocazie au prins in flagrant pe cei trei tineri din Circeiu, in timp ce sustrageau materiale din constructia cladirii Haltei CF Girceiu. Oamenii legii au intocmit pe numele acestora dosare de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat, distrugere si patrundere fara drept in zona de siguranta a infrastructurii feroviare publice, fapte prevazute si pedepsite de art. 208, 209, alin. 1, lit. a si i, art. 217, alin.1, din Cod penal, si art. 4, alin. 2, din Legea nr. 289/2005.

Alte articole

Leave a Comment