Se închid mall-urile

Ministrul de interne Marcel Vela a anunțat că ”se suspendă activitățile de comercializare cu amănuntul a produselor în centrele comerciale în care își desfășoară activitatea mai mulți operatori economici. Este vorba de mall-uri. Măsura se aplică de duminică, de la ora 22”
Principalele anunțuri făcute de ministrul de interne:
– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină dentară.
– Prin excepție, sunt permise intervențiile stomatologice de urgență. Măsura se aplică începând cu data de 22 martie 2020, ora 22.00, ora României.
-Se suspendă temporar activitățile de comercializare cu amănuntul, a produselor și serviciilor, în centrele comerciale în care-și desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, cu excepția vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice și a serviciilor de curățătorie. Prin centru comercial se înțelege „structura de vânzare cu suprafața medie sau mare în care se desfășoară activități de comercializare cu amănuntul de produse, servicii de piaţă şi de alimentaţie publică, ce utilizează o infrastructură comună şi utilităţi adecvate”, astfel cum este reglementat în anexa la Legea nr. 296/2004 privind Codul consumului, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Măsura se aplică începând cu data de 22 martie 2020, ora 22.00, ora României.
M. S.

3 Thoughts to “Se închid mall-urile”

  1. Anonim

    Deabia la deschis si il si inchid :))

  2. Anonim

    Da la inmormantari in alea 8 persoane se numara si mortu ?

  3. Anonim

    Asta e problema ta…probabil la cat esti de cretin…la înmormântarea ta mai raman locuri libere…

Leave a Comment