Se fac angajări la stat

Angajările în sistemul public continuă în judeţul Sălaj. În această perioadă mai multe instituţii organizează concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante. Astfel, Inspectoratul Școlar Județean Sălaj organizează un concurs pentru ocuparea pentru o perioadă nedeterminată a funcției de consilier II/S la compartimentul informatizare. Candidații interesați trebuie să aibă studii superioare atestate cu diplomă de licenţă în domeniul informatică sau inginerie.

Asistent medical la Primăria Năpradea

Un alt concurs în sistemul public va avea loc la Primăria Năpradea. Este vorba despre un post de asistent medical. Condițiile generale de participare sunt cele prevazute la art. 15 la H.G. nr. 1336/28.10.2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.

Concurs de angajări la Centrul de Cercetări Biologice Jibou

Tot în această perioadă, Centrul de Cercetări Biologice Jibou organizează concursuri de recrutare pentru:

  • secretară la Direcția aprovizionare, desfacere, microproducție, resurse umane;
  • cercetător științific la Direcția cercetare științifică
  • muncitor calificat întreținere parc-zoo la Direcția cercetare științifică-serviciul grădina botanică
  • muncitor calificat (peisagist-floricultor), la Direcția cercetare științifică-grădina botanică

Se fac angajări la Spitalul Județean

Spitalul Județean organizează concurs pentru următoarele posturi:

  • asistent medical p. l. în cadrul secției Urologie
  • infirmieri în cadrul blocului operator
  • medic rezident anestezie și terapie intensivă

De asemenea, se fac angajări la Grădinița cu program prelungit „Ion Creangă” din Zalău (îngrijitor), la Administrația Bazinală de Apă Someș-Tisa (contabil șef) și la Primăria Bănișor (buldoexcavatorist).

Persoanele care vor să afle mai multe detalii cu privire la locurile de muncă vacante în sistemul public pot accesa site-ul posturigov.ro.

M. S.

One Thought to “Se fac angajări la stat”

  1. […] Angajările în sistemul public continuă în judeţul Sălaj. În această perioadă mai multe instituţii organizează concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante. Astfel, Inspectoratul Școlar Județean Sălaj organizează un concurs pentru ocuparea pentru o perioadă nedeterminată a funcției de consilier II/S la compartimentul informatizare. Candidații interesați trebuie să aibă studii superioare atestate cu diplomă de licenţă în domeniul informatică sau inginerie. Asistent medical la Primăria Năpradea Un alt concurs în sistemul public va avea loc la Primăria Năpradea. Este vorba despre un post de asistent medical. Condițiile generale de participare sunt… Citeste mai mult […]

Leave a Comment