Lacul Vârșolț, transformat într-o luptă imobiliară

Zvonul că lacul de la Vârșolț va deveni sursă de rezervă pentru alimentarea cu apă și că locul ar putea fi utilizat în activități de agrement a început să atragă tot mai mulți sălăjeni dornici de a cumpăra un teren pe malul apei. Unii visează deja vile somptuoase cu deschidere direct în lac, cu posibilitatea de a se plimba cu barca pe luciul apei sau de a înota după bunul plac după o petrecere lângă ponton. Așa se face că prețurile terenurilor din jurul lacului au atins cote exorbitante. Și asta ca asta, dar este aproape imposibil să găsești teren de vânzare lângă lac. Proprietarii țin cu dinții de aceste terenuri, unii speră că prețurile vor mai crește, pentru a vinde cu sume care să le asigure un profit consistent. Localnicii din comunele Meseșenii de Jos și Vârșolț spun că săptămânal vin oameni interesați de a cumpăra terenuri pe malul lacului. Avocați, medici, judecători, oameni de afaceri, toți sunt interesați să dețină o parcelă lângă lac. Pe de altă parte, autoritățile spun că e doar un zvon, pentru că lacul nu va deveni unul de agrement, ci își va continua misiunea pentru care a fost construit: de prevenirea unor eventuale inundații și de alimentare cu apă atunci când situația o impune.

3 Thoughts to “Lacul Vârșolț, transformat într-o luptă imobiliară”

  1. […] Zvonul că lacul de la Vârșolț va deveni sursă de rezervă pentru alimentarea cu apă și că locul ar putea fi utilizat în activități de agrement a început să atragă tot mai mulți sălăjeni dornici de a cumpăra un teren pe malul apei. Unii visează deja vile somptuoase cu deschidere direct în lac, cu posibilitatea de a se plimba cu barca pe luciul apei sau de a înota după bunul plac după o petrecere lângă ponton. Așa se face că prețurile terenurilor din jurul lacului au atins cote exorbitante. Și… Citeste mai mult […]

  2. R

    „Avocați, medici, judecători” categorii defavorizate care își duc zilele ,vai de mama lor,de pe o zi pe alta. Va deveni o zona exclusivista in care accesul sărăntocilor va fi interzis.

  3. Marie

    Fantezii imobiliare……. si o mare indisciplina in domeniu…

Leave a Comment