Mese grădiniţe ajustabile pe înaltime

Mobilierul din sala unei grădinițe trebuie să fie în permanenţă adaptat pentru categoria de vârstă căreia i se adresează. În cazul grădinițelor, diferența de vârsta dintre grupe nu este foarte mare, astfel că putem să ne rezumăm la o singură categorie de mese grădinițe.

Deși primul gând al copiilor, dacă ar fi să le cereți sfatul înainte de a achiziționa este aspectul, sunt multe alte elemente pe care trebuie să le urmăriți. Atunci când faceți o alegere pentru un produs sau un serviciu care implică minorii, este imperios necesar ca pe primul loc să fie pusă siguranța acestora. Într-un spațiu precum acesta, nu trebuie să existe nici măcar un obiect care poate constitui o modalitate de a se accidenta.

Astfel, piesele de mobilier destinate copiilor sunt create special pentru a-i feri de astfel de incidente. Șuruburile, piluţele la vedere sau elemente decorative ascuțite nu își au locul în cadrul mobilierului pentru copii. De regulă, pentru o grupă de copii de grădiniţe sunt alocați cel mult doi supraveghetori care trebuie să se ocupe de bunăstarea acestora și de a-i feri de pericole.

Un alt aspect pe care sa îl luați în calcul atunci când faceți o astfel de alegere este înălțimea meselor de lucru. Copiii petrec foarte mult timp pictând, desenând sau jucându-se cu plastilina; activități care se desfășoară pe o masa. Poziția corpului trebuie sa fie una corectă pentru a susține dezvoltarea normală, iar pentru acest lucru cel mai indicat este să puteți ajusta înălțimea.

Mese grădinițe în diferite nuanțe

Pe lângă aspectele esențiale privind siguranța copiilor trebuie să luați, totuși, în calcul şi faptul că mobilierul este destinat celor mici. Copiii sunt atrași de tot ceea ce este colorat și care are un aspect plăcut. Pentru a face din masa de lucru o zona potrivită pentru joc și învățare, puteți opta pentru mobilierul colorat.

O idee extrem de populară de amnajare unei săli este amenajarea cu mese grădiniţe în mai multe nuanţe. Astfel, puteți opta pentru un joc de culoare roz-albastru, fiecare dintre aceasta fiind asociata fetitelor și băiețeilor. Acest contrast se poate realiza, desigur, si cu alte doua sau trei nuanțe calde și plăcute.

Modele de măsuțe colorate sunt diverse, însa dintre cele mai căutate sunt cele a căror blat este colorat. Picioarele meselor pot fi în nuanța de stejar, astfel vor insufla ideea de mediu școlar, însa în zona de lucru, se pot pune diverse culori pentru a le atrage atenția celor mici.

Furnissa – alegerea potrivita pentru dotarea unitatilor de invatamant

Furnissa este o companie care deține utilaje performante care pot produce piese de mobilier potrivite pentru fiecare unitate de învățământ adresată copiilor. Mesele pentru grădinițe respecta standardele europene (sunt construite conform Normelor Europene EN 1729-1), iar celelalte obiecte de mobilier sunt în aceeași măsura construite pentru a le oferi celor mici siguranța și confortul de care au nevoie.

Fiind unul dintre cei mai importanți pași, mobilarea unei unități de învățământ trebuie sa fie făcuta doar având alături parteneri de încredere și companii care pun mare accent pe calitate.