Mai puţin de 200 de locuri de muncă în oferta săptămânii

Prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, firmele din judeţ anunţă că sunt în căutarea a 167 de persoane interesate să se angajeze. Mai mult de un sfert dintre locurile de muncă vacante sunt în producţie şi prestări servicii, unde se caută tehnicieni, şoferi, instalatori, sudori, manipulanţi, electricieni şi instructori auto.

Trei societăţi din industria construcţiilor vor să încadreze 32 de persoane dispusă să lucreze ca muncitori necalificaţi, zidari, zugravi ori mecanici utilaj, în timp ce pentru industria confecţiilor sunt puse la bătaie 29 de locuri pentru confecţioneri şi muncitori necalificaţi.
În comerţ sunt disponibile 18 joburi pentru vânzători, lucrători comerciali şi contabili, iar în turism şi industria alimentată, nouă slujbe de ospătari, bucătari, brutari şi patiseri. Oferta săptămânii este completată de cele 19 posturi din industria lemnului, unde două companii vor să încadreze tâmplari, confecţioneri tâmplărie aluminiu şi muncitori necalificaţi.

Alte articole

Leave a Comment