Dezinteres la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Doar jumătate dintre absolvenţii care au trecut vineri, 19 octombrie, pragul Bursei locurilor de muncă organizată de către Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj au fost selectaţi de către angajatorii participanţi pentru un viitor interviu sau o probă de lucru.

Evenimentul ce a fost găzduit de către Cercul Militar a strâns laolaltă 31 de societăţi din judeţ, care au pus la bătaie 345 de locuri de muncă, printre care cele de trefilatori, operatori chimişti, electricieni, mecanici, confecţioneri tapiţerie, tâmplari, zidari, strungari, vânzători şi muncitori necalificaţi. Pentru absolvenţii de facultate, oferta a cuprins 33 de joburi, de ingineri în diferite ramuri, economişti şi agenţi asigurare.

Printre participanţii la Bursa s-au numărat şi reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum”, ai Centrului Militar şi ai Jandarmeriei Sălaj, oferind tinerilor prezenți locuri pentru şcolarizare în aceste domenii de activitate.
Oficialii AJOFM Sălaj susţin că la această ediţie a manifestării au participat 164 persoane, dintre care 120 de tineri absolvenţi ai diverselor forme de învățământ. Au fost selectați în vederea încadrării 68 absolvenți, care în perioada următoare vor susţine interviuri/probe de lucru.
În evidenţele instituţiei, la finele lunii septembrie erau înregistraţi 245 de absolvenţi ai promoţiei 2018.

Alte articole

Leave a Comment