APEL DE SELECȚIE

 

APEL DE SELECȚIE

~varianta simplificată~

 

DATA LANSĂRII APELULUI DE SELECȚIE:

21.11.2022

 

MĂSURA LANSATĂ PRIN APELUL DE SELECȚIE:

M4/6B SERVICII DE BAZĂ, INCLUZIUNE SOCIALĂ ȘI REINNOIREA SATELOR

BENEFICIARI ELIGIBILI:

 

M4/6B “SERVICII DE BAZĂ, INCLUZIUNE SOCIALĂ ȘI REINNOIREA SATELOR”: Pentru investiții în infrastructura socială: Furnizorii de servicii sociale, acreditați, Asociația SAMUS POROLISSUM (în situația în care, în urma lansării de apeluri de selecție, nu se depun proiecte), pentru alte tipuri de investiții: Comunele, conform legislaţiei naţionale în vigoare, Asociațiile de dezvoltare intercomunitară, Unităţile de cult, conform legislaţie internaţionale în vigoare, pentru investiții în construirea de facilități pentru servicii funerare(capele mortuare),ONG-urile,conform legislaţiei naţionale în vigoare, pentru studii și investiții associate cu întreținerea, restaurarea și îmbunătățirea patrimoniului cultural și natural al satelor, peisajelor rurale.

FOND DISPONIBIL ȘI SUMA MAXIMĂ NERAMBURSABILĂ:

M4/6B – SERVICII DE BAZĂ, INCLUZIUNE SOCIALĂ ȘI REINNOIREA SATELOR – 409.970,30 euro, fonduri FEADR.

 

Termenul de finalizare a proiectului:

 

  • Proiectele depuse și selectate se vor implementa până la finalul anului 2025, inclusiv depunerea și efectuarea ultimei cereri de plată. În acest sens, în documentele de accesare GAL are obligația de a informa potențialii beneficiari asupra termenului de finalizare a proiectelor (inclusiv efectuarea ultimei tranșe de plată) la data de 31.12.2025 (cu respectarea instrucțiunilor de plată – anexa la Contractul de finanțare, privind depunerea ultimei cereri de plată aferentă proiectului).

 

 

SUMA MAXIMĂ NERAMBURSABILĂ:

M4/6B SERVICII DE BAZĂ REINNOIREA SATELOR ȘI INCLUZIUNE SOCIALĂ

  • 75.000 euro/proiect;
  • 50.000 euro/proiect în cazul asociațiilor  de dezvoltare intercomunitară(ADI);

 

DATA LIMITĂ DE DEPUNERE A PROIECTELOR:

     23.01.2023

 

LOCUL ȘI INTERVALUL ORAR ÎN CARE SE POT DEPUNE PROIECTELE:

Depunerea proiectelor se va face la punctul de lucru al ASOCIAȚIEI SAMUS POROLISSUM din Orașul Jibou, str. Garoafelor, bl. T1, ap. 29, Județul Sălaj, de luni pană vineri, în intervalul orar 08:30 – 14:00.

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse in Ghidul solicitantului aferent măsurii M4/6B disponibil pe www.samusporolissum.ro

 

DATELE DE CONTACT PENTRU INFORMAȚII SUPLIMENTARE:     

Tel:0360/730163; Mobil: 0744/612068

e-mail:office@samusporolissum.ro ,www.samusporolissum.ro

 

Varianta pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurii lansate de Asociația SAMUS POROLISSUM, poate fi ridicată de la punctul de lucru al ASOCIAȚIEI SAMUS POROLISSUM din Orașul Jibou, str. Garoafelor, bl. T1, ap. 29, Județul Sălaj, de luni pană vineri, în intervalul orar 08:30 – 16:00.

 

 

ASOCIAȚIA SAMUS POROLISSUM

One Thought to “APEL DE SELECȚIE”

  1. […]   APEL DE SELECȚIE ~varianta simplificată~   DATA LANSĂRII APELULUI DE SELECȚIE: 21.11.2022   MĂSURA LANSATĂ PRIN APELUL DE SELECȚIE: M4/6B SERVICII DE BAZĂ, INCLUZIUNE SOCIALĂ ȘI REINNOIREA SATELOR BENEFICIARI ELIGIBILI:   M4/6B “SERVICII DE BAZĂ, INCLUZIUNE SOCIALĂ ȘI REINNOIREA SATELOR”: Pentru investiții în infrastructura socială: Furnizorii de servicii sociale, acreditați, Asociația SAMUS POROLISSUM (în situația în care, în urma lansării de apeluri de selecție, nu se depun proiecte), pentru alte tipuri de investiții: Comunele, conform legislaţiei naţionale în vigoare, Asociațiile de dezvoltare intercomunitară, Unităţile de cult, conform legislaţie internaţionale… Citeste mai mult […]

Leave a Comment