Angajările continuă. Persoanele cu studii medii – cele mai căutate de angajatori

Oferta locurilor de muncă vacante, puse la dispoziție de angajatorii privați din județ prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Sălaj, include 215 joburi.

Cele mai căutate în piața muncii din Sălaj sunt în continuare persoanele cu studii medii, pentru care se oferă posturi de: instalator centrale termice, muncitor necalificat, electrician montator de instalații, asistent maternal, lăcătuș mecanic, electromecanic, strungar universal, operatori la mașini unelte cu comandă numerică, operator la prelucrarea cauciucului, mecanic utilaj, lăcătuș mecanic, sudor manual cu arc electric, ambalator manual, manipulant mărfuri, mecanic auto, conducător autotrailer, vopsitor auto, pregătitor suprafețe pentru lăcuit, electrician echipamente electrice și energetice, finisor terasamente, zidar pietrar, tehnician constructor, zidar roșar tencuitor, lucrător comercial, îngrijitor spații hoteliere, femeie de serviciu, agent de voiaj, recepționist, ajutor ospătar, bucătar, pizzar, tapițer, tehnician în industria confecțiilor și tricotajelor, confecționer asamblor articole textile și controlor calitate. De asemenea, din cele peste 200 de joburi disponibile, doar nouă se adresează persoanelor cu studii superioare: inginer instalații pentru construcții – două locuri, inginer mecanic – un loc, inginer de sistem informatică – un loc, inginer automatist – un loc, inginer electrician – un loc, specialist operațiuni rețea – două locuri, inginer construcții civile- industriale și agricole – un loc și inginer automatist – un loc. Joburile sunt disponibile în municipiul Zalău, Jibou și Crișeni până în 17 noiembrie. Pentru informații suplimentare persoanele interesate se pot adresa la sediul AJOFM Sălaj.

 

One Thought to “Angajările continuă. Persoanele cu studii medii – cele mai căutate de angajatori”

  1. […] Oferta locurilor de muncă vacante, puse la dispoziție de angajatorii privați din județ prin intermediul Agenției Județene pentru Citeste mai mult […]

Leave a Comment