Vrei adrenalina la maxim atunci când conduci în siguranță? Ascultă aceste 10 melodii și o să ai parte de un drum plin de acțiune virtuală!

Condu în siguranță, dar pe muzica de acțiune din jocurile video de curse!

În momentul în care conduci pe drumurile publice, siguranța ta și a celorlalți participanți la trafic este foarte importantă. Chiar dacă nu o să poți să forțezi mașina la nivelul maximal și nici nu vei face drifturi, asta nu înseamnă că nu te poți delecta cu o coloană sonoră de calitate din jocurile video de curse. Cele mai bune jocuri video de curse sunt lăudate pentru grafica, manevrabilitatea și competitivitatea lor, dar, ceea ce face de foarte multe ori diferența, este o coloană sonoră de top.

Aceasta este ca în cazul jocurilor de noroc pe care le poți juca gratis pe https://www.jocuricalaaparate.biz/ și care-ți oferă posibilitatea de a a avea parte de emoții și adrenalină într-un mediu sigur. Iată care sunt cele mai bune 10 cele mai bune coloane sonore de jocuri video de curse din toate timpurile pe care trebuie să le asculți în mașina ta!

Jocuri de curse retro, dar cu o coloană sonoră nemuritoare!

Out Run este un joc video de curse conceput în anul 1986 de către Sega și chiar dacă nu este atât de atractiv din punct de vedere vizual, acest jocu original arcade a avut o influență puternică prin stilul de muzică lansat și care a devenit cunoscut sub denumirea de synthwave. Melodiile sale jazz, create cu programarea sunetului chiptune de la Sega, au condus la crearea unei colecții de melodii pe care le poți asculta oricând în mașina ta.

Anii ’90-’00 sunt cei mai buni pentru muzica jocurilor video de curse!

Road Rash (1994), Jet Moto 2 (1997), Ridge Racer Type 4 (1998) și F-Zero X (1998) sunt jocurile care te vor încânta cu o coloană sonoră unică, iar efectele audio îți vor oferi maximul de încântare atunci când vei fi la volan. Producătorii muzicali de la Sega au reușit să reunească în cadrul acestor titluri o serie de artiști de top, astfel încât rezultatul este unul care a depășit orice așteptări. Dovada în acest sens stă în faptul că muzica din aceste jocuri video de curse se situează printre cele mai populare soundtrack-uri printre șoferii din întreaga lume.

Muzica din jocurile video contemporane este în topul preferințelor șoferilor!

Burnout 3: Takedown (2004), Wangan Midnight Maximum Tune 3 (2007, Race Driver: Grid (2008),Need for Speed: Most Wanted (2012) și AG Drive (2016) sunt jocuri video care te vor impresiona atât la nivel grafic, cât mai ales la nivel audio. Burnout 3: Takedown are peste 40 de melodii de top în playlist, în timp ce Race Driver: Grid o să-ți ofere o coloană sonoră creată de unii dintre cei mai bine cotați creatori muzicali de pe piață. De la accente de muzică pop, house și până la colecții de rock și punk, coloanele sonore ale acestor jocuri video de curse se constituie într-o muzică de calitate ascultată de generații de jucători, care astăzi se bucură de aceasta în timp ce își conduc propriile mașini.

One Thought to “Vrei adrenalina la maxim atunci când conduci în siguranță? Ascultă aceste 10 melodii și o să ai parte de un drum plin de acțiune virtuală!”

  1. Anonim

    Mai bune e manelelele!

Leave a Comment