Tudor Gheorghe vine să le cânte zălăuanilor

Tudor Gheorghe revine în acest an la Zalău cu concertul „The Best of … Taraf”. Evenimentul cultural se va desfăşura marţi, 2 iunie, începând cu ora 19, în sala de spectacole a Clădirii Transilvania. Tudor Gheorghe va fi acompaniat de taraful său alcătuit din: Virgil Iordache – vioară, Floricel Gheorghe – ţambal, Liviu Preda – braci şi Ionel Feraru – contrabas. Concertul „The Best of … Taraf” va cuprinde o sinteză a celor mai frumoase melodii de muzică populară „marca” Tudor Gheorghe. Anul trecut, în cursul lunii mai, Tudor Gheorghe a susţinut la Zalău, tot în sala de spectacole din Clădirea Transilvania, un spectacol care s-a bucurat de o prezenţă numeroasă a publicului, fiind toate cele peste 300 de bilete puse în vânzare
Preţul unui bilet la spectacol este de 45 de lei. Biletele sunt puse în vânzare la casieria situată Casei Municipale de Cultură.

2 Thoughts to “Tudor Gheorghe vine să le cânte zălăuanilor”

  1. claudiu

    De ce nu se retrage pana mai are admiratori, Calitatea spectacolelor lui a scazut simtitor in ultima perioada si maestrul nu mai prea da semne de insanatosire.

  2. Anonim

    iar vine PSD-istul asta? e vreo campanie si eu nu stiu?

Leave a Comment