Reguli stricte în sălile de fitness, din 15 iunie

Accesul în sălile de fitness ce vor fi redeschise din 15 iunie, va fi făcut doar pe bază de rezervare, iar fiecare persoană va avea alocată o suprafață de șapte metri pătrați pentru activitatea sportivă individuală, spune ministrul Sportului, Ionuț Stroe. O serie de reguli stricte, fără de care accesul în sălile de fitness ne-ar putea fi restricționat, au fost anunțate zilele trecute, de către Ministerul Sportului. Accesul va fi permis numai în baza unor programări. Este obligatoriu triajul epidemiologic – măsurarea temperaturii celor care vin la sală. Fiecare persoană trebuie să aibă alocată o anumită suprafață – șapte metri pătrați pentru activitatea individuală, la aparate, și 10 metri pătrați alocați fiecărui participant pentru activitățile de grup, de exemplu aerobic. Va fi permis accesul în vestiare, dar nu și la dușuri. Accesul la vestiare se va face pe rând, limitat astfel încât fiecare persoană să poată avea la dispoziție o suprafață de 4 metri pătrați. Aparatele de aer condiționat trebuie dezinfectate o dată pe săptămână.

Este obligatoriu să existe materiale de dezinfectare, iar persoanele care vin la sală au obligația de a se dezinfecta pe mâini și de a dezinfecta aparatele înainte și după utilizarea acestora. Cei care ajung în săli sunt obligați să vină de acasă cu prosop – o regulă care, de altfel, este valabilă indiferent dacă ne aflăm sau nu în situații speciale, întrucât în acest fel se evită transferul de transpirație, bacterii etc pe suprafața aparatelor. Masca se folosește obligatoriu la recepție, în zonele comune, până la intrarea în sală.

 

2 Thoughts to “Reguli stricte în sălile de fitness, din 15 iunie”

  1. Anonim

    Era bine daca ne atribuiau 1 ar ( 10 mp)! Si acest ministru ca si ceilalți e un tâmpit!!!Mai țineți minte cand a aparut la TV in chiloți ! Un exchibitionist)!

  2. Anonim

    Fitnesu-i important, școala dă-o-n *ulă!

Leave a Comment