Premii pentru tinerii sălăjeni, la Festivalul Best Pop-Rock

Sălajul a fost reprezentat, la ediţia din acesta an a Festivalului Best Pop-Rock Music desfăşurat la finele săptămânii trecute, la Târgu Neamţ, de trupa „Magnum” a Şcolii de Rock Zalău şi solista Adnana Guşă.
„Magnum”, din care fac parte Matei Labo (bas), Irina Varga (voce), Darius David (chitară), Ştefan Chichişan (chitară) şi Bogdan David (tobe), pregătită de profesorul Nelu Brindea (Ataria), s-a aflat la prima participare la un festival-concurs şi a obţinut trofeul la secţiunea Rock-trupe, grupa adolescent 16-25 de ani. În plus, basistul trupei, Matei Labo (16 ani), a fost demnat cel mai bun basist al Festivalului.
„Este important de menţionat că elevii şcolii noastre au învăţat şi pregătit piesele doar în ultima săptămână înainte de festival (cinci repetiţii) şi au ajuns sa concureze strâns cu trupa lui Andrei Cerbu (de la «Romanii au talent») care s-au pregătit mai bine de o lună pentru acest concurs”, a declarat Nelu Brîndea.
Trofeul secţiunii interpretare individual rock, categoria 11-12 ani, şi premiul I la secţiunea interpretare individual Pop ajuns la tânăra solistă din Zalău, Adnana Guşă.
Din juriu condus de omul de radio Titus Andrei, au mai făcut parte Viorel Gavrilă, Marcel Iorga, Claudiu Bulete și Tiberiu Albu.
Aflat la a doua ediţie, Festivalul Best Pop-Rock Music, organizat de Consiliul Județean Neamț, Primăria Roman, Primăria Tg Neamț, Inspectoratul Școlar Neamț și Asociația DoMiDance, a adunat și anul acesta circa 100 de copii și tineri dornici să îmbrățișeze o carieră muzicală.

Alte articole

Leave a Comment