ISU organizează concursul „Cu viaţa mea apăr viaţa”

Ca în fiecare an, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” împreună cu Inspectoratul şcolar Sălaj, va organiza şi desfăşura concursurile cu cercurile tehnico-aplicative de elevi. În data de 18.05.2015, se va derula concursul „Cu viaţa mea apăr viaţa”, iar în data de 19.05.2015 concursul „Prietenii pompierilor”.
Aceste competiţii au un caracter educativ şi tehnico-aplicativ având ca şi scop dezvoltarea capacităţii elevilor de a înţelege pericolele generate de situaţiile de urgenţă. Echipajele vor avea de înfruntat probe scrise, care le vor testa cunoştinţele teoretice în domeniu, dar şi cele practice. Primele trei echipe clasate vor primi cupe şi diplome. Informaţiile ne-au fost furnizate de purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Urgenţă Sălaj, Lucian Jacodi.

One Thought to “ISU organizează concursul „Cu viaţa mea apăr viaţa””

  1. […] Ca în fiecare an, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” împreună cu Inspectoratul şcolar Sălaj, va organiza şi desfăşura concursurile cu cercurile tehnico-aplicative de elevi. În data de 18.05.2015, se va derula concursul „Cu viaţa mea apăr viaţa”, iar în data de 19.05.2015 concursul „Prietenii pompierilor”. Aceste competiţii au un caracter educativ şi tehnico-aplicativ având ca şi scop dezvoltarea capacităţii elevilor de a înţelege pericolele generate de situaţiile de urgenţă. Echipajele vor avea de înfruntat probe scrise, care le vor testa cunoştinţele teoretice în domeniu, dar şi cele practice. Primele trei echipe clasate vor primi cupe şi diplome. Informaţiile ne-au …read more […]

Leave a Comment