Cum poți scăpa de vergeturi și celulită?

Femeile se află mereu în căutarea diferitelor trucuri de înfrumusețare și toate își doresc o siluetă perfectă, fără cusur. Din nefericire, 70% dintre acestea se confruntă cu o problemă care le afectează vizibil imaginea de sine, creându-le nenumărate complexe – și anume apariția celulitei și a vergeturilor.

Ce sunt vergeturile și de ce apar

Vergeturile sunt niște semne vizibile care apar în diferite zone ale corpului atunci când pielea nu este bine întreținută sau este suprasolicitată. Acestea sunt declanșate de ruperea țesutului conjunctiv, prin forțarea elasticității pielii într-un timp foarte scurt. Iată care sunt cele mai frecvente cauze ale apariției vergeturilor

 • Sedentarismul – circulația sângelui devine deficitară ceea ce pune presiune pe capilare;
 • Stresul și scăderea imunității organismului, fapt care nu mai permite eliminarea toxinelor, astfel capilarele se îngroașă și devin ușor casante;
 • Dieta săracă în vitamine și consumul insuficient de lichide;
 • Apariția vergeturilor poate indica diverse afecțiuni ale glandei tiroide, ceea ce determină o lipsă de elastină în epidermă;
 • Sarcina – de obicei între lunile 4-6, atunci când tegumentul se întinde continuu și rapid;
 • Pubertate – în perioada în care schimbările hormonale se petrec rapid, iar fluctuațiile de greutate devin vizibile și frecvente.

Ce este celulita?

Celulita reprezintă o afecțiune a țesutului adipos generată de depuneri de grăsime, formate ca o consecință negativă a unui stil de viață nesănătos. Retenția de apă este principalul factor care contribuie la apariția celulitei. Așadar, sedentarismul și alimentația necorespunzătoare se numără printre cauzele care pot favoriza apariția celulitei. Cu toate că celulita nu poate fi eliminată complet, la ora actuală există metode variate de estompare a aspectului neplăcut de coajă de portocală, iar una dintre cele mai la îndemână este masajul cu cremă anticelulitică.

Ce creme acționează împotriva celulitei și a vergeturilor?

Atunci când aplicăm crema anticelulitică, este indicat să stimulăm circulația – așadar se recomandă un masaj viguros, nu unul de relaxare. De altfel, produsele anticelulitice au ingrediente active care îmbunătățesc aspectul pielii, conferindu-i fermitate pielii. Astfel, pielea tratată va deveni vizibil mai tonifiată.

În zilele noastre, poți găsi cu ușurință în comerț o serie de creme care combat vergeturile și celulita din care poți alege. Însă, dacă vrei cu adevărat să scapi de aspectul de coajă de portocală, trebuie să adopți o dietă echilibrată sănătoasă și să faci multă mișcare. De asemenea, masajul anticelulitic poate face adevărate minuni! Iată ce produse cu efect anticelultic poți utiliza:

 • Cremă termică anticelulită Supless;
 • Ser concentrat anticelulită;
 • Cremă remodelantă anticelulită Supless;
 • Crio gel răcoritor anticelulită;
 • Ulei de masaj anticelulită;
 • Cremă remodelantă pentru coapse și șolduri Supless.

Astfel, îndată ce ai ales o cremă anticelulitică, ai grijă ca aplicare să se realizeze conform instrucțiunilor – în general, se recomandă masajul în mișcări circulare.

Fără îndoială că prezența celulitei ne provoacă neplăceri care au un impact negativ din punct de vedere emoțional. Celulita și vergeturile reprezintă două probleme destul de comune – care sunt dificil de înlăturat într-un timp foarte scurt. Cu toate acestea, marii producători de cosmetice optimizează produsele și aduc inovații pe piața de specialitate. Așadar, odată cu utilizarea unor creme anticelulitice, problemele se pot ameliora în timp datorită ingredientelor active conținute.

(P)

 

Leave a Comment