Cargo cântă la deschiderea centrului RoRec de la Zalău

Zălăuanii care vor să se debaraseze de electronicele şi electrocasnicele vechi ori uzate vor putea apela, începând de la finele acestei luni, la centrul de colectare amenajat în acest sens de către Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec. Noul centru va funcţiona pe strada Fabricii, în vecinătatea societăţii Transurbis, deschiderea oficială a acestuia urmând să fie marcată vineri, 25 aprilie, de la ora 19, printr-un concert susţinut de trupele Domino şi Cargo, pe platoul de marmură.
Investiţia a fost realizată în baza unui parteneriat între RoRec şi Primăria Zalău, autorităţile locale fiind cele care au pus la dispoziţia Asociaţiei terenul necesar amenajării acestui obiectiv, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul Radu Căpîlnaşiu.
Pentru 26 aprilie a fost programată o nouă campanie de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, în cadrul căreia zălăuanii vor putea preda aparatura veche ori defectă din gospodărie la unul dintre punctele ce urmează să fie amenajate în municipiu. Şi de această dată, organizatorii vor pune la bătaie mai multe premii, pe care participaţii le pot câştiga în urma unei tombole.

Leave a Comment