Instituțiile deconcentrate s-au achitat de sarcinile impuse de Guvern

În cadrul ultimei şedinţe a Colegiului Prefectural, care a avut loc vineri, prefectul Ionel Ciunt a prezentat acțiunile pe care și le-au propus instituțiile publice deconcentrate în conformitate cu programul de guvernare. ”Din 93 de acțiuni programate pentru primul trimestru au fost realizate 90. Două sunt parțial finalizate de către Finanțe și Biroul Vamal, iar una este nerealizată de Agenția pentru Plăți și Inspecție Socială pentru că nu a fost demarată campania la nivel național”, a afirmat Ionel Ciunt. Acesta le-a atras atenția directorilor de deconcentrate să fie ”atenți la calitate, nu la cantitate” și să aibă ”mare grijă la relația funcționarilor publici cu cetățenii”.

Alte articole

4 Thoughts to “Instituțiile deconcentrate s-au achitat de sarcinile impuse de Guvern”

 1. Anonim

  Sigur ca au achitat ca altfel nu erau in functie.Merge struna treaba in judet cu directorii pnl si pdl.Cel mai competent director este Nemes de la Pdl.

 2. Ninel

  Da kocsis ce are? Daca astia nu au altii, buni si aia! Pdl -u sa traiasca.

 3. Anonim

  De unde sa aiba ei oameni pentru institutiile deconcentrate.In PSD-Salaj au trecere oamenii stersi si obedienti.Daca au fost unii scoliti cu idei si initiativa au fost marginalizati ca dr.Chisbora,dr.Lascu si altii.Asa se explica ca Marc este la al treilea mandat de presedinte cj si nenea Ciunt la al treilea mandat de prefect.Asa stand lucrurile defileaza cu directorii liberali si pdlisti.Da important este ca merge treaba struna.

  1. Anonim

   Daca Chisbora are initiativa eu sunt papa Francisc!

Leave a Comment