Care sunt aspectele de care trebuie sa tinem cont pentru alegerea unei firme de curatenie?

Nu conteaza foarte mult ce tip de locuinta detineti. Fie ca vorbim despre o garsoniera, o vila luxoasa sau un apartament spatios, fiecare dintre aceste locatii are nevoie de aceeasi atentie in momentul in care ne gandim la curatenia generala si nu numai. Intretinerea spatiului personal este o sarcina dificila daca punem in balanta numeroasele activitati cotidiene pe care trebuie sa le respectam cu sfintenie.

Trebuie sa ne impartim eficient in orele petrecute la birou, momentele in care ii ajutam pe cei mici sa isi termine temele sau activitatile gospodaresti specifice, precum gatitul si spalatul. Bineinteles ca o curatenie generala care dureaza in medie cinci – sapte ore nu va fi deloc un obiectiv prea simplu de indeplinit alaturi de celelalte activitati zilnice prezentate, iar din aceasta cauza majoritatea femeilor contemporane aleg varianta acelor firme de curatenie Bucuresti care impresioneaza prin preturi accesibile, seriozitate, devotament si experienta.

Singura problema a societatii actuale este reprezentata de faptul ca numarul firmelor de curatenie a crescut intr-o maniera alarmanta. Astfel, devine foarte dificil pentru noi – persoanele lipsite de cunostinte temeice asupra acestui domeniu – sa gasim criteriile favorabile pe baza carora sa alegem cele mai bune servicii de curatenie. Si totusi, avem un avantaj consistent ce rezida in competitia acerba care ia nastere la acest nivel, asa ca ar trebui sa urmarim cu atentie cei cativa pasi care ne deslusesc intr-o maniera transparenta premisele de la care trebuie sa pornim in selectionarea unei firme profesionale de curatenie.

Recomandarile sunt deosebit de importante

Ca in orice alt domeniu de activitate, nimic nu va garanteaza succesul mai mult decat o recomandare sincera, mai ales daca este facuta de o persoana apropiata! Nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere pentru ca veti identifica mai mult ca singur o persoana apropiata care sa fi lucrat cu o firma locala serioasa si responsabila.

Cauta personal calificat

Un sfat ce va fi destul de dificil de implementat de catre persoanele care doresc sa nu consume un buget considerabil pe contractarea acestor servicii de curatenie. Si totusi, de ce nu trebuie sa ne ghidam dupa pret in momentul in care alegem o firma competenta?! Raspunsul este foarte simplu: daca vom analiza grila de preturi si vom ramane uimiti de preturile minime practicate de compania respectiva, cel mai probabil acest aspect ar trebui sa ne puna pe ganduri. Acestia fie nu detin aparatura performanta de care au nevoie pentru o curatenie ca la carte, fie sunt caracterizati de o reputatie mai mult decat indoielnica si aceasta este doar o strategie prin care isi atrag clientii in plasa.

Utilizeaza arta negocierii

Chiar daca nu este un domeniu de activitate suficient de volatil incat pretul final sa difere cu mai mult de 5-10 procente fata de cel initial, majoritatea firmelor vor privi altfel o locuinta ingrijita decat pe una in care troneaza mizeria la fiecare pas. Asadar, mizeaza pe o intalnire inainte de a semna contractul de colaborare pentru ca s-ar putea sa ajungi fata in fata cu o echipa serioasa, compusa din oameni care stiu cum sa isi evalueze pertinent volumul de munca, oferind in schimb un tarif cinstit.

One Thought to “Care sunt aspectele de care trebuie sa tinem cont pentru alegerea unei firme de curatenie?”

  1. Anonim

    Ce gunoi de ziar și ce „ziariști” fomiști: ați inserat în text linkuri spre două firme de curățenie. Prostia e că acele două firme operează DOAR în București și zonele limitrofe. Ați „studiat” ziaristica cu colorații din Ortelec? Că tare sunteți profi…

Leave a Comment