Luceafărul Bălan a suferit a noua înfrângere a sezonului

Luceafărul Bălan s-a întors învinsă de la Recea, unde a pierdut cu scorul de 1 – 4 duelul cu formaţia maramureşeană, după ce scorul era egal, 1 – 1 cu un sfert de oră înainte de final.
Scorul a fost deschis în minutul 15, de gazde, prin Raul Taraczkozi, care a trecut de câţiva apărători ai Bălanului şi l-a învins pe portarul Petcu cu un şut din interiorul careului.
După primirea golului, Bălanul a ieşit mai mult la atac, iar în minutul 50 a restabilit egalitatea. Centralul întâlnirii, Cristian Braşoveanu, a dictat lovitură de pedeapsă pentru sălăjeni, iar penalty-ul a fost transformat de Alex Turcu. Bălanul a încercat să facă faţă până la final formaţiei maramureşene, dar a reuşit doar până în minutul 75.
Fotbal Comuna Recea a marcat de trei ori în ultimul sfert de oră, Bălanul bifând astfel a noua înfrângere a sezonului.
Călin Popan a înscris pentru 2 – 1 în minutul 75, iar cinci minute mai târziu, scorul a devenit 3 – 1 după reuşita lui Chinde, care l-a învins pe Petcu cu un şut din marginea careului. Scorul final l-a stabilit Tarţa, în minutul 85.
Cu trei etape înainte de finalul turului, Luceafărul Bălan rămâne pe ultimul loc în Seria a V-a, cu un singur punct acumulat. În etapa viitoare, sălăjenii vor primi vizita echipei Unirea Jucu.
Luceafărul Bălan: Marcel Petcu – Cătălin Odenie, Gabriel Buda, Vlad Lazăr, Marius Haiduc, Raul Brînduşe, Bogdan ciaca, Alex Turcu, Nagy Ciprian, Andrei Teglaş şi Darius Colciar. Antrenor: Emil Ionaş

Leave a Comment