5 dintre cele mai populare jocuri de păcănele cu fructe

Sloturile cu fructe nu lipsesc din niciun cazinou online licențiat. Aprecierea de care se bucură aceste sloturi poate fi explicată și prin faptul că ele au fost primele jucate la introducerea aparatelor de păcănele în România. De aceea, se mai numesc și „clasice”, sau „ca la aparate”.

Sunt zeci de jocuri în ofertele operatorilor la care pot juca românii, variate ca funcții bonus, simboluri speciale și pictograme care apar pe grilă. Dacă vrei să te distrezi și tu, îți recomandăm 5 dintre cele mai populare păcănele cu fructe:

SHINING CROWN

Chiar dacă nu ai accesat până acum un cazinou de pe internet, este imposibil să nu fi văzut până acum măcar o captură din acest joc, pentru că apare în clipurile promoționale ale majorității operatorilor. Chiar dacă baza slotului e reprezentată de pictogramele cu fructe (pepeni, struguri, cireșe, portocale, prune, lămâi), cele mai importante elemente sunt șeptarul (cel mai valoros simbol) și coroana strălucitoare, care este simbol Wild.

În momentul în care coroana poate participa la formarea unei combinații câștigătoare, ea se extinde pe toată coloana. Jocul mai are alte două simboluri speciale: steluța și dolarul sunt Scatter, care plătesc indiferent de poziționarea pe grila 5×3.

POWER STARS

 

Grafica este asemănătoare cu a celebrului Sizzling Hot, un alt slot cu fructe. De asemenea, miza minimă este la un prag scăzut, de numai 0,10 RON (la Sizzling Hot este de 0,05 RON). Sunt 10 linii de plată, pe care se opresc struguri, pepeni, cireșe, lămâi, prune și portocale, dar și șeptari, clopoței și stele.

Steluța merită o atenție deosebită, pentru că este simbol Wild expandabil. În plus, ea generează un Respin, chiar dacă nu ajută la formarea unei combinații câștigătoare. Este posibil să ai noroc ca rotirea suplimentară să aducă o nouă stea, caz în care cea inițială va rămâne și ea pe ecran pentru o reînvârtire.

BURNING HOT

Primul slot Burning Hot lansat de cei de la Amusnet Interactive (fost EGT) a avut 5 linii de plată. Au urmat apoi mai multe variante, cu până la 100 de linii de plată. Simbolurile sunt cele întâlnite și în Shining Crown, numai că Wild-ul este un trifoi cu patru foi, nu o coroană.

Trifoiul se multiplică pe toată coloana și substituie orice altă pictogramă cu excepția simbolurilor Scatter: steluța poate apărea în maxim trei exemplare pe ecran, iar dolarul se poate opri pe fiecare coloană, caz în care obții un câștig considerabil în raport cu miza rotirii. Cea mai mare plată pe o singură linie este făcută, ca de obicei, de cinci șeptari.

PLENTY ON TWENTY

 

Plenty înseamnă bogăție, iar Twenty se referă la cele douăzeci de linii de plată. Este un slot cu grafică 3D super. Fructele sunt desenate într-un stil amuzant și prind viață atunci când se pun rolele în mișcare și când îți aduc un câștig. Șeptarii și steluțele intră în cercul select al pepenilor, lămâilor, portocalelor, prunelor și cireșelor. Iată de ce: steluța este cel mai valoros simbol, aducând până la 500 de ori valoarea învârtirii, iar șeptarul este simbol  Scatter.

Cel mai frumos sentiment este atunci când simbolurile se dau peste cap, celebrându-ți victoria. Miza rotirii poate fi între 20 de bani și 40 de lei.

FRUIT MANIA

Dacă ai „mania” păcănelelor cu fructe, îți vă plăcea cu siguranță „Fruit Mania”. E un slot cu fructe structurat pe 5 role și 3 rânduri, cu 5 linii de plată. Pentru o miză mai mare, poți activa Golden Nights Bonus, un joc secundar jackpot care poate fi declanșat de orice învârtire. Când este inițiată această secvență bonus, pe ecran apar 3 cufere care se deschis succesiv, de la stânga la dreapta. În cazul în care toate trei sunt pline, vei continua cu extragerea Golden Nights. Aici, punctele colectate de pe role vor umple barometrul, iar premiului va fi determinat de nivelul acestuia. Jackpot-ul este pe șapte niveluri. Orice câștig poate fi multiplicat prin „Joc de risc”.