Elevi și profesori din Zalău – în Spania. Un nou proiect „Erasmus+”

Grație programului Uniunii Europene pentru educație, formare, tineret și sport „Erasmus+”, 30 de eleve de la Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău, însoțite de profesori, au participat la prima de mobilitate care s-a desfășurat în localitatea Malaga din sudul Spaniei.

Este vorba despre eleve din clasele a XI-a și a XII-a de la profilul pedagogic, specializarea învățător-educatoare care au desfășurat activități de practică pedagogică în șase școli publice din frumosul oraș Malaga. De asemenea, cinci dintre profesorii metodiști ai școlii au participat job shadowing la Colegio Internacional Torrequebrada.

Toate „achizițiile” acumulate în cadrul acestor experiențe vor contribui la formarea unor competențe diverse și complexe, necesare absolventului de profil pedagogic, viitor dascăl.

2 Thoughts to “Elevi și profesori din Zalău – în Spania. Un nou proiect „Erasmus+””

  1. […] Grație programului Uniunii Europene pentru educație, formare, tineret și sport „Erasmus+”, 30 de eleve de la Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău, Citeste mai mult […]

  2. […] Grație programului Uniunii Europene pentru educație, formare, tineret și sport „Erasmus+”, 30 de eleve de la Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment