Zvonoteca

# Zeci de zălăuani au strigat în gura mare că la restaurantul mac-mac se dă mâncare, după care ajungi la spital. Baiul e că a doua zi, seara, mulți dintre cei care urlau pe Facebook puteau fi văzuți cum înfulecă exact în restaurantul pe care îl împroșcau cu noroi pe rețeaua de socializare. E frumos, ziua arunci cu că… noroi, iar seara lingi exact acolo unde ai aruncat.

# Sub masca anonimatului, mulți postaci știu să „de-a” cu bolovani. Și „dupe” cum aruncă sau „pu-pă”, îți cam „da-i” seama câtă minte pot să aibă.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Zeci de zălăuani au strigat în gura mare că la restaurantul mac-mac se dă mâncare, după care ajungi la spital. Baiul e că a doua zi, seara, mulți dintre cei care urlau pe Facebook puteau fi văzuți cum înfulecă exact în restaurantul pe care îl împroșcau cu noroi pe rețeaua de socializare. E frumos, ziua arunci cu că… noroi, iar seara lingi exact acolo unde ai aruncat. # Sub masca anonimatului, mulți postaci știu să „de-a” cu bolovani. Și „dupe” cum aruncă sau „pu-pă”,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment